søndag den 2. juni 2013

BØSSE OPTOG I AARHUS.

Som aftalt med John, ham den rare, mødtes vi ved indgangen til DEN GAMLE BY I AARHUS  kl.10:00.

Vejrfolkene på TV-2 truede med et rigtigt møgvejr, og jeg havde klædt mig på til sådan noget vejr. Det viste sig ikke at være nødvendigt, da solen skinnede varmt over Aarhus hele dagen. Træls man ikke altid kan regne med hvad de siger i vejrudsigten, for nu slæbte jeg rundt på en jakke jeg kunne have ladet blive hjemme.
Nok om det !

For John og jeg fik os nu en ganske hyggelig dag i Den Gamle By, vi tøffede rundt i et roligt tempo og fik set det vi ville.


Interessant var det at se særudstillingen om rockens legender, her var mange gode billeder af både Suzy Quatro, Angus Young, Alice Cooper, og Gasolin. Og en plakat fra dengang Shu-Bi-Dua var meget unge.


Sjovt var det også at besøge gaden fra 1974, se de flotte biler og ikke mindst, at besøge Pouls Radio. En forretning som jeg husker, der lå en i Struer og en i Holstebro da jeg var barn.

Vi spiste i "Simons Have", hvor dagen ret var tarteletter med høns i asparges, og så fik vi en øl.
Vi var enige om at nu havde vi set det vi ville, så nu ville vi ud at se på Aarhus.
Og hvad skete der så i Aarhus lørdag d.1.juni ?

Jo, Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik, skulle indvie et eller andet på havnen. Det gad vi ikke løbe efter.
Så var der bøsseparade omme ved musikhuset, det var vi heller ikke omme at se.
Vi havde en større lyst til øl.
Så vi tog Die Kleine Bierstube.
Der fik vi et par gode store fadøl, der er nu så hyggeligt på Bierstuben i Aarhus.
Der ligger også en Bierstube i Holstebro, for nogle år siden var jeg derinde. Jeg spurgte om ikke de spiller tysk musik. Det gjorde de ikke, de spiller kun den musik der bliver spillet på alle de andre værtshuse, for ikke at miste kunder.

Derfor er det så skønt at besøge Bierstuben i Aarhus, der får man det man forventer af et Tysk værtshus. Her er personalet iført leaderhosen og Heidi kjoler, og der bliver kun spillet tysk musik, serveret tysk øl, og endda også tyske middagsretter, bl.a. karrypølse.
Det er lige som om en øl smager bedre til tysk musik, end den gør til Medina og Rasmus Seebach.

Nu var vi blevet sultne, og tog om til Mackies Pizza.
Sikke nogle lækre bøffer vi fik der. Der vil jeg ind og spise igen, næste gang jeg er i Aarhus.

Man kunne godt se i gadebilledet, at der var bøsseparade i byen.
Jeg er af den indstilling, at så længe folk respektere et NEJ, og ikke lader deres lyster gå ud over børn og dyr, skal de have lov at gå i fred. Og de skal også have lov at gå i seng med det køn de føler sig bedst tilpas sammen med, og vil de også giftes med hinanden, så for min skyld ingen alarm.

Og de der Bøsser de ser da festlige ud. Nu ved jeg ikke om de to vi så, var ægte Shemales eller blot var klædt ud i dagens anledning, for de var iført fine kjoler og stilletter, og håret sat op til narrestreger.
Lebberne var også med, men der var ikke megen fest ved disse kvinder. Det handler åbenbart om feminisme og at være venstreorienteret, så de ligner Johnny Madsen.
Men så kan de selvfølgelig også få lov at gå i fred, for hvem fanden vil forsøge at score en kvinde der ligner Johnny Madsen, og så på sådan en sommeraften hvor byen vrimler med smukke og letpåklædte blondiner, som fniser kælent når man løfter sit glas og skåler med dem.

Da vi havde spist, tog på værtshuset "Hos Anders". 
Der fik jeg smagt denne Slup Øl. Det er en øl brygget på Færøerne, og jeg kan love jer, den smager hverken af Grindehvaler eller nedgravet fårehoveder.
Det er en øl med en frisk pilsnersmag.

En slut af øl skulle der til, den tog vi på Bierstuben igen. Og så var det afsted til banegården og sige tak for idag.
Jeg nåede mit tog kl.18:58 til Struer, så jeg var hjemme kl.21.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar