lørdag den 29. juni 2013

POUL KREBS I AALBORG

Endelig fik jeg sommerferie i går fredag og det skulle fejres, det passede heldigt med at Helle inviterede sine Facebook venner med, til Fredags Rock i Karolinelunden i Aalborg.

Når jeg er i Aalborg, kan jeg få lov at overnatte hos Lisbeth, og jeg kunne være der kl.16:30.
Der kom også andre; André, Alice, og Benny.
Vi spadserede om til Kina grillen efter noget take away mad.

Da vi havde spist, mødtes vi med de andre ved Karolinelunden. På 40 plus var der arrangeret et event til denne begivenhed, de kom kun 2 personer, så de slog følgeskab med os.

Engang var Karolinelund et Tivoli, det er det så ikke længere, da de hverken kunne tjene ind på gyngerne og karrusellerne blev hele møllen væltet.
Idag er Karolinelunden et åndehul for byens borgere, her er legepladser både for de små og de lidt større børn, små haver til dem der bor i lejlighed, og så er der områder hvor man må sidde og grille.
Og om sommeren er der koncert til en overkommelig entré, prisen er en flad 50'er. 

 På denne fredag aften var det Poul Krebs der spillede op til koncert, og han er den eneste i Danmark som spiller det her Scania Vabis rock. Og det er bestemt ikke ment som kritik men som ros, for det her følsomme rock med et par dryp af country, er noget der rykker og publikum kom i en god stemning.
Der blev både danset, spillet luftguitar, og sunget med.

Da koncerten var forbi ville de fleste hjem igen, men ikke: Helle, Lisbeth, André og jeg, vi ville ud at kigge på byen.

Vi kom ind på Pakhuset, et diskotek der ligger i en baggård. Det her diskotek blev jeg meget begejstret over, og vil helt sikkert opleve stedet igen, næstegang jeg kommer til Aalborg.
Her er man fri for Medina og Rasmus Seeback, til gengæld kan man få lov at høre Tommy Seeback, og alt det andet gode musik fra de gode gamle dage.
Dansegulvet var da også fyldt med danseglade mennesker, lige fra de unge til os der stadig er unge.

I dag kørte jeg hjem igen, men lagde vejen forbi Aalborg Storcenter. 
Her var jeg inde hos Frellsen, og shoppe god chokolade til nogle hyggelige feriedage.
6 af de gode flødeboller og 4 lækre stænger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar