fredag den 21. juni 2013

PLAYER

På sådan en fredag aften hvor der kun er sport i TV, er det jo godt man kan smutte i biografen og se en ny Dansk Komedie.

www.1148.dk

PLAYER med Casper Christensen og Rasmus Bjerg i hovedrollerne, er en komisk perle som er blevet haglet ned af pressens anmeldere. Men hvad disse personer skriver, skal man ikke altid tage for gode varer.
Faktisk bevæger  denne film sig i samme boldgade som Familien Gyldenkål, og Mig og Min Lillebror, altså en klassisk dansk komedie. Og man slipper bestemt heller ikke fra at klaske sig selv på lårene af grin.

Filmen har også et budskab.

Handlingen er ikke kun en bandit og en røvkedelig advokat der mødes i Sydfrankrig, og nogle dejlige tøser der tør vise deres bare numser.

Budskabet trænger igennem og man begynder at forstå man engang imellem skal give slip på de trivielle pligter og turde tage nogle chancer og nyde livet.
Og så skal man tage flygten fra hvad andre syntes er det rigtige for dig, og hende de syntes er det rette valg for dig.
Andre skal ikke bestemme hvad der er rigtigt for dig, du skal selv tage de valgt du føler er rigtigt for dig. Det samme gælder også valg af kvinder, hvorfor nøjes med hende den fornuftige som de andre forventer du gifter dig med, når nu du kan få hende den lækre.

PLAYER er en film der kan anbefaldes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar