lørdag den 8. juni 2013

SCHLAGERBOX & TOP CHARLIE

På en lørdag aften hvor man ikke skal lave noget, kiggede jeg efter hvad der gik i biografen, ikke nogen film jeg gad at løbe efter. Og fjernsynet bød sgu heller ikke på noget, men så zappede jeg over på DK4.

Der har de et underholdning program de kalder Schlagerbox, det er Tysk Folkemusik og popmusik, det var fandeme noget godt musik.

På TV-Charlie har de et program de kalder Top Charlie, hvor den ægte Dansk Top musik bliver præsenteret. Men dette program skal desværre spares væk, og det lader jo til, at samme skæbne skal overgå Sommersang i Mariehaven, hvor man også bliver præsenteret for Dansk musik.
Og nu kan jeg rigtig godt li' Sommersang i Mariehaven, fordi der ikke kun bliver spillet en genre, der bliver spillet al musik, lige fra klassisk til rock.

Derfor syntes jeg det er trist at Top Charlie og Sommersang i Mariehaven skal spares væk, det giver Dansk Top musikken vanskelige kår. For i radioen levnes der ingen plads til Dansk Top, her er kun plads til Rasmus Seebach og Medina, og de to kan man altså hurtigt blive træt af at høre på.

Måske man burde opfordre DK4 til også at give Dansk Top musikken plads sådan en lørdag aften, jeg tror det kunne blive hyggeligt hvis der mellem det gode Tyske musik, også lige blev spillet Kandis og Birthe Kjær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar