fredag den 31. maj 2013

MØG UGE

Sikke da en møg uge fyldt med problemer, og overarbejde.

Sidste år fik jeg en byld i røven som jeg fik bugt med troede den var ovre, men den er åbenbart blevet sådan en der prikker til mig når der er for meget stress og psyken er ude af balance.
Min mave føles som en gummibold, når man klemmer den sammen burde den rette sig ud igen når man giver slip, men den forbliver klemt sammen.
Så er det forståeligt at bylden reagere og jeg er glad for jeg har mine Tena bleer, så det ikke bliver alt for uoverskueligt.

Jeg har den der springfinger der er gået i baglås, og så skulle jeg ringe til min læge men kunne pludselig ikke huske pin koden. Så nu er telefonen helt død !
Det var min mening jeg ville køre til Herning Centret og købe en ny telefon hos 3, men i en uge hvor man skal tidligt i seng og tidligt op og oven i hatten også have overarbejde, orker man fandeme ikke at køre til Herning.

Nu glæder jeg mig til imorgen hvor jeg tager til Den Gamle By i Aarhus, og det ser ud til jeg får turen helt for mig selv.
Det tror jeg jeg trænger til, at kunne tøffe rundt i mit eget tempo og nyde en hyggelig lørdag i Den Gamle By, og få mig en god frokost med en tilhørende øl og snaps til.
Så håber jeg at genfinde min indre ro og gummibolden bliver rettet ud igen. Og ikke mindst få bylden til at falde helt til ro igen.

Ugen bød dog på en god nyhed, jeg modtog et brev fra sygehuset i Holstebro.
På torsdag d.6.juni kl.12:30 skal jeg indlægges. Så bliver min springfinger opereret, i lokalbedøvelse.
Så jeg kommer hjem igen samme dag, dog med hele hånden bundet ind, og så skal jeg gå sygemeldt i 12 dage.
Alt dette har jeg informeret min arbejdsgiver om, og det er helt i orden jeg får fri til det.

Så på tirsdag tager jeg afsted til Herning Centret, og køber en telefon hos 3.
Om det bliver en Iphone, HTC , eller en Samsung igen, ser jeg til på tirsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar