søndag den 2. september 2018

80'ER/ 90'ER FEST PÅ IRISH PUB I VINDERUP.

Det var i går aftes jeg var til årets måske og i hvert fald ind til videre vildeste fest, 80'er/90'er Fest på Irish Pub i Vinderup.

Her står jeg sammen med en af Pubbens værter, og som I ser, var vi udklædt som gangster rappere.

Og det var hvad den gule pose fra Billig Billy indeholdt, mit festtøj. Der var i Struer Run to the Beat i går, så det var festligt at gå gennem byen udklædt, og fortælle jeg var på vej til fest på Irish Pub i Vinderup.

Festen begyndte først kl.17:30 det passede ikke helt med togtiderne, så jeg var der ude en time første festlighederne løb af stablen. Så kunne jeg nå ind på Nørregades Køkken og få sedlen over Dagens Ret i September, og det lyder bestemt ikke dårligt.
Der vil jeg ud og spise flere gange i løbet af September, bl.a. vil jeg derud i aften hvor menuen er Farserede Porre. 

Når Irish Pub invitere til fest, gør de virkelig et stort nummer ud af det, bordene og lokalet er festligt pyntet. Og så er det rart at opleve Pubbens gæster bakker op om ideen, og kommer klædt ud til vi skal have en festlig aften. 

Det var disse personer jeg sad til bords med, og vi fik noget lækkert mad, Rejesalat og rosastegt oksemørbrad med bearnaisesovs og hasselbagte kartofler.

Vi fandt hurtigt melodien sammen og fik en munter aften, hvor de gav en omgang shots, så gav jeg en Rød kande, og de gav en omgang øl.

Dem der skulle optræde var to garvede DJ's :

Kaj Sylvester og Martin Wettergren.

Martin Wettergren spurgte om jeg havde Kaj Otto med i byen i aften ? Nej det har jeg ikke, og kunne berolige med at så er der ingen der tisser på gulvet i aften.
Den lo han meget af, det var en begivenhed vi begge husker fra dengang Martin Wettergren var DJ på Bubsi, tilbage i 90'erne. 

Jeg håber man kan sætte Kaj og Martin til at optræde sammen igen, for det er de fandeme gode til. De spiller ikke kun de sange man husker fra 80'erne og 90'erne, de finder også lige dem der hvor man siger: For Fanden den der havde man helt glemt, og bliver glad i låget over at høre det hit igen. 

I løbet af aftenen var der konkurrencer, bedst udklædte fyr og pige, der vandt jeg sørme en 80'er drink i baren.
Så var der en quiz med spørgsmål fra 80'erne og 90'erne, det var nu ikke nemt at svare på.
Og så var VM i Luftguitar, her deltog jeg, men vandt ikke. 

Jeg skule nå det sidste tog hjem til Struer, og måtte forlade det gode selskab inden natten faldt på.
Værten kom og sagde, han håber jeg kommer på Irish Pub igen Lørdag d.15.September, for da er der livemusik.
Lørdag d.15.September har jeg inviteret min gode veninde Tina med til Ålegilde på Det lille Apotek i Struer, så jeg kan desværre ikke.

MEN ! Lørdag d.29.September er Dagens Ret i Nørregades Køkken; Koteletter i fad med ris. Så der er det 100 % sikker, at jeg tager til Vinderup igen. Og så havner jeg jo nok på Irish Pub, når jeg har spist. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar