onsdag den 26. september 2018

MR. i STRUER.

Fornylig kom dette katalog fra MR.

I dette katalog lå et gavekort på 200 kr. rabat, der kan benyttes hvis man køber varer for over 800 kr.

Jeg kiggede kataloget igennem, og syntes der er meget pænt tøj jeg godt lige kunne bruge.

I dag gik jeg ind til MR. i Struer, med det Gavekort.
Hold nu kæft, det var som at træde ind i en Sovjetisk butik i Jerntæppets tid. Man husker da man som barn når de engang i mellem i TV-A viste indslag fra Sovjetunionen, hvor folk stod i lange køer uden for butikker der bogstavelig talt ikke havde nogle varer på hylderne. Sådan føltes det da jeg trådte ind i MR. forretningen i dag, med mit gavekort i hånden.

Jeg forklarede jeg havde kigget i kataloget, og der var nogle trøjer og tørklæder jeg gerne vil købe. Personen bag disken anede ikke hvad jeg mente med tørklæder, så vi kiggede i det katalog der lå på disken.
Jamen de tørklæder har de ikke, og de trøjer jeg har kig på, har de heller ikke hjemme.

Jeg fandt så denne Tommy Hilfiger trøje til 1000 kr., så jeg fik min rabat og skulle kun betale 800 kr.

Og så fatter butiksindehaverne ikke at indbyggerne i Struer tager udenbys og handler, det er nu ikke så svært at forstå. Når de ikke har de varer man godt kunne tænke sig, finder man jo bare et andet sted gøre sin handel. 

I Struer har vi kun værtshuse og der behøver man ikke gøre så meget ud af sig selv når man går i byen, og det er måske det der smitter af på vores tøjbutikker, de kan ikke få solgt det pæne og dyre tøj.

Der ser det helt anderledes ud i Frederikshavn, hvor jeg var i byen i weekenden.
Der har de også almindelige værtshuse hvor folk er almindelig klædt, men de har også nogle af de lidt finere steder at gå i byen. Og her gør folk noget ud af sig selv, håret er nyvasket og skoene nypudset, en pæn skjorte eller en sexet kjole og fin make up.
Og så er det lidt øv at stå der og ligne en bonderøv nede fra det mørke Jylland, man vil gerne vise man også kan være med på beatet. 

Der er og så stor forskel på MR. forretningen i Frederikshavn og MR. forretningen i Struer. I udstillingsvinduet hos MR. i Struer er det grå eller sort tøj, engang i mellem er der så lige en lyseblå skjorte.
I udstillingsvinduet hos MR. i Frederikshavn, er det er udvalg af flotte farver og eksklusive jakkesæt. 
Så hvis jeg en dag vinder i Lotto, må det blive i Frederikshavn jeg går bananas og power shopper. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar