søndag den 10. juli 2016

STRUERS VILDE NATTELIV

Det har godt været noget af en "våd" weekend, forstået på den måde, at jeg var på værtshus både fredag og lørdag.

FREDAG aften var jeg på SKIPPERKROEN, hvor der var hygge med mad og musik. En omgang Pindebøf, bagefter kom Bjarke for at underholde. En mand med sin guitar, sådan nogle mænd findes der mange af, Bjarke skiller sig så ud fra mængden ved at han kan spille og synge. Han tog os med på en tur gennem Streets of London og Vesterbro, og så fik vi da osse både Himmelhunden og Vuffelig vov.

LØRDAG var der fødselsdages fest på LIMFJORDSKROEN, kroen har nu eksisteret i 22 år. Det blev fejret med øl til 12 kr., og gratis grillfest i baggården, som var det en hyggelig dag.

Sådan en fredag aften med livemusik giver en god stemning i byen, hvor i mod en hel lørdag uden livemusik, giver en tam stemning. Alle værtshusene forsøger at lokke folk til med John Mogensen.
Det gør jo at når man er kommet i stemning til fest, hurtigt får armene ned igen og bare sidder og stirre ud i luften mens man nipper til sin Tuborg, og så er det man ville ønske man var taget til Aarhus.

I Aarhus skiller værtshusene sig markant ud fra hinanden. For eksempel er der et Tysk værtshus, hvor de kun spiller tysk musik, og kun servere tysk øl og mad, som f.eks karrypølser der smager som når man er en tur nede ved Otto Duborg.
Så har de en Engelsk Pub hvor den eneste dansk øl man kan købe er øl fra Fur, ellers er der kun engelske øl. Og musikken er alt det bedste fra Stor Britanien, lige fra The Dublingers til Rolling Stones.
Og så den bar hvor os fra Scor.dk fester en gang om måneden Fidels. De gør klart opmærksom på de IKKE er et diskotek, så der bliver kun spillet musik fra Cuba og de Amerikanske Sydstater.

Nu tror jeg Struer er for lille til at have et værtshus hvor de kun spiller Tysk musik. Vi har engang haft to engelske pubber, men folk i Struer vil ikke betale 50 kroner for en øl, så de pubber kunne ikke løbe rundt. I Struer vil folk kun give en tyver for en øl, derfor kan man kun få de her øl der smager ens, desværre er der så også kun ens musik.
Det er nice man kan stå og synge med på John Mogensen mens man varmer op, men når man så er kommet i stødet kunne det nu være rart hvis et af stederne ville spille DISKO både det nye og det gamle, det vil sige, alt det man lytter til på Radio Skive og Radio Alfa.
Jeg tror det ville give en mere glad stemning hvis man ikke kun skal sidde og glo ned i sin øl, men at man også lige får en mulighed for at ryste røv til festlig dansemusik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar