mandag den 26. december 2022

FARVEL JUL

 

1.JULEDAG skulle jeg op på Det lille Apotek, hvor er det dejligt vejret igen er blevet normal.


Min el-scooter har stået stille i den hårde frost, der kniber det med lysten til at køre på den. Men nu kan man atter klæde sig efter forholdene, så man ikke får frosne nosser når man smutter af sted på sin el-scooter. 

Første stop, var hos OK.


For inden turen på værtshus, måtte jeg have noget at spise. Hos OK var der tilbud på Franske Hotdogs, så kunne man sidde og gnave i dem, og skylle efter med en COCIO. 

Årsagen til jeg skulle på Det lille Apotek, er at jeg har deltaget i værtshusets JULELOTTO. Fandeme om jeg så ikke fik en besked på FACEBOOK d.24.December om jeg har vundet Hoved præmien. 


 Jeg har vundet et gavekort på 250 kr. til SUPER BRUGSEN, det gælder i 3 år. Men jeg regner nu med, jeg tager i Brugsen den første uge i Januar, og får handlet ind.

Januar måned bliver en træls måned at komme igennem, i forbindelse med min 60 års Fødselsdag, holdt jeg jo 3 ugers ferie. Det betyder desværre så, at jeg først får en hel månedsløn igen til Februar. Så det bliver rart, lige at kan tage i Super Brugsen, og så få sin fryser fyldt op, så skal jeg nok kunne klare mig gennem Januar måned. 


Der var ganske vist en god stemning på Det lille Apotek, på 1.Juledag. Men jeg må gå til bekendelse og sige, alkoholiker bliver jeg sgu aldrig, lysten til at drikke sig fuld 2 dage i træk, er bare ikke til stede i mit univers. 

Juleaften fik man så Nissehuen passede, så 1.Juledag på Det lille Apotek, mærkede jeg, at jeg hellere ville hjem og Julehygge.


Jeg orkede ikke engang at se "Olsen Banden", kl.21 gik jeg til ro. 


Da jeg stod op i dag til 2.JULEDAG var det til et Farvel Jul, nisserne er lagt til at sove i øverste skab, de bliver først vækket igen til November.

Nu er bordet pyntet til FLÝVERSJUSSER. 

I dag fik jeg vasket mine håndklæder, meningen var jo at der skulle vaskes tøj alle 3 Juledage. Men vores tørretumbler er der stadig bøvl med, så når jeg skal tørre tøj i min stue i stedet for, tager det 3 dage før det er tørt.

Det jeg fik vasket d.24.December blev tørt i dag, så kunne håndkæderne tage plads, der skal de sikkert hænge til på Onsdag.

Det jeg mangler at få vasket, må ligge til Januar.



Jo jo, jeg har talt med vores Vicevært som lovede at kigge på det, men der er ikke sket nogle forbedringer.

Så i morgen når jeg får fyraften, tager jeg op og snakker med elektrikeren. Det har jeg gjort før for nogle år siden, da det var vores vaskemaskine der var bøvl med. Det viste sig der skulle skiftes en printplade, så kørte den igen.

Da vores tørretumbler nu er gået helt kuk, kan jeg forestille mig, det sikkert er samme problem. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar