fredag den 2. december 2022

EN TUR PÅ JENSENS BØFHUS

 

Da jeg stod op i morges, fik jeg lyst til en tur på Jensens Bøfhus. Ind at kigge på hjemmesiden, og jo, jeg kunne snildt spise en 3 retters menu.

Men Jensens Bøfhus, har fået nyt Booking system, og det virker ikke. 

Jeg er efterhånden træt af alt det der ikke virker på Internettet, i går ville jeg sætte penge ind på mit Rejsekort. Det plejer at være ukompliceret, men nu har de fået MIT ID. Det fungere vældigt fint hos Banken og på Borger.dk, men ikke på Rejsekortet. Man kan ikke bruge MIT ID til at overføre penge, før i 2023. Så jeg står med et Rejsekort der ikke kan bruges før engang henne i 2023, der står stadig 298 kr. på kortet. Så det skal kun benyttes når jeg køre med bus, når jeg skal med toget, må jeg jo så købe billetten på stationen. 

Hvorfor i alverden skal man absolut gøre alting så bøvlet, før kunne man bruge sit Nøglekort, det kan man ikke længere på grund af Mit Id.


Kl.11:30 ringede jeg til Jensens Bøfhus, da de åbnede, og forklarede hvorfor jeg ringer, at deres Booking system ikke fungere, men jeg ønsker at bestille et bord til kl.14.

Jeg kørte til Holstebro i min bil, da jeg alligevel ikke skal på druk i dag. I morgen skal jeg til Julefrokost på Center Pubben i Struer, og det begynder så småt klokken ØLLE. Så det er sikkert klogest, jeg tager den med ro i dag.

Hvor var det godt jeg fik ringet og bestilt et bord, for hold nu kæft, hvor var der mange gæster på Jensens Bøfhus.

Jeg fik en plads ovre i hjørnet, og bestilte en 3 retters menu, og et stort glas TUBORG JULEBRYG. 


Først Rejsesalat, så en bøf


En Bøfbearnaise, jeg sagde udtrykkelig bøffen skulle være gennemstegt, og det var den.

Det er det jeg sætte pris på hos Jensens Bøfhus, de kan godt finde ud af at gennemstege en bøf, hvor den stadig er mør og saftig.

Og til slut, den her Vaffel med is. 


Så op til kassen og få betalt, jeg forklarede Værtinden om problemerne med Booking Systemet, jeg kunne ikke få det til at fungere. Hun forklarede det er et nyt system, som mange oplever at have problemer med.

Jeg spurgte hvorfor i alverden de ikke beholdt det gamle system, det fungerede altid. Det ønskede hun såmænd også, de havde beholdt. 

På vej op til bilen, kom jeg forbi tøjforretningen NIELSEN. 

De havde nogle flotte skjorter på tilbud, ude på gaden. Jeg tog en med ind, inde i butikken lå nogle skjorter der var endnu pænere, og til samme pris. 


Jeg fik købt en trøje og en skjorte.

I aften vil jeg bare hygge mig, der kommer en god gammel Dirch Passer film på Charlie. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar