fredag den 9. december 2022

JULE SHOPPING I HERNING CENTERET.


 Jeg havde besluttet mig for, jeg i dag ville en tur i Herning Centeret, det er så længe siden jeg har været der.


Først skulle jeg op på DET LILLE APOTEK, for nu hvor jeg er medlem af SPARE BØSSEN, skal jeg til at planlægge hvor når jeg skal forbi og putte en mønt i sprækken. Det skal gøres inden den tømmes om Torsdagen, jeg får ikke tid resten af ugen. 

Så det måtte være fra morgenen af, for en sikkerheds skyld kørte jeg der op i min bil, så er der ikke noget at rafle om.

Da jeg kørte der fra begyndte det at sne voldsomt, jeg overvejede om jeg skulle køre hjem og stille bilen, og tage op på Det lille Apotek igen. Men nej, for i morgen skal jeg til Julefrokost på Æ BETTE BAR i Vinderup, og det er fra kl. ØLLE kl.23. Så det dur ikke jeg falder i i dag, så jeg tog til Herning Centeret.


Jeg ville sgu ikke køre til Herning i bil, bilen parkerede jeg ved Struer Station, og tog toget. 

I Herning skulle jeg med BUS NR.7 , den kørte en anden vej end den plejer. Det betød bussen holdt på den anden side af Herning Centeret, altså ovre ved Østergaards Hotel.


De andre passagerer  steg også af, og så stod man der.

FUUUCK MAND ! Jeg skulle Fandeme ikke til at spankulere over den stærkt befærdede vej i det møgvejr, heller ikke henne ved lyskrydset. For man når sgu ikke over, før den skifter til rød igen, og så kan man stå der og flagre ude i midterrabatten. 


Jeg ku' se  i bus skuret ovre ved Herning Centeret stod folk og ventede på bussen, jeg tænkte, bussen må jo komme tilbage. Ganske rigtigt; den tog en runde i et boligområde og kom så tilbage. Ind og kigge i Rejseplanen, en halv time skulle jeg vente på bussen. Så kom jeg med på den rund tur, og blev sat af på den rigtige side af gaden. Jamen så ved man det, når man næstegang vil en tur i Herning Centeret. 


Det første jeg ville før jeg skulle rundt og shoppe, var at få noget at spise. Jeg ville prøve den lille Thai Cafe, der ligger helt nede i bunden af centeret.

Det er en buffet, hvor man tager en tallerken og så fylder man ellers på, og betaler ved kassen.


Som er det noget meget lækkert mad, til en rimelig pris. Helt friske råvarer og vel tilberedt, og kød i herligt krydret sovs. Man kan skam købe en fadøl, til sin mad.

Bestemt ikke sidste gang, jeg spiser der. 


Nu skulle der shoppes, først i den flyvende tiger. 

I Tigeren købte jeg den pæne kalender, og senere i Orion, købte jeg den frække kalender.

Men det bedste køb i Tigeren, var indkøbsposen til 30 kr. Den har den rigtige størrelse så man kan have alle sine varer, og med lynlås så varerne ikke falder ud.

Og nu de varer jeg var taget til Herning, for at købe.

Først i POWER. 



I TV er der længe blevet reklameret med denne el-tandbørste ORAL B iO. Jeg har længe ønsket mig en el-tandbørste, og har nu endelig fået råd til den. 1800 kr. 

Så hen til GULD & URE .


For jeg ville have denne armlænke fra TOMMY HILFIGER, prisen er 695 kr. Okay ! Det ses tydeligt det ikke er ægte guld, men det er det jeg kan li' ved Tommy Hilfiger. Man kan blive anstændigt klædt, til en fornuftig pris. 

NIELSEN.


Hvor jeg fandt disse 2 trøjer. Nu tror jeg heller ikke jeg skal have købt mere tøj foreløbigt, for nu har jeg da vist fået mit skab fyldt med pænt tøj, i hvert fald vinteren over. 


Så kunne jeg slutte min dag i Herning Centeret af med, at sætte mig hos Espresso House, og nyde en kop Jule Late.


Og så ud og med bussen til stationen, og toget hjem til Struer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar