mandag den 12. december 2022

FØRSTE ARBEJDSDAG

 

Ak ja ! Så er de 3 ugers ferie brugt, næste gang jeg får ferie er først til Sommer, hvis jeg da ikke tager en uges Forårs ferie.

Første dag på arbejde igen, er lige i en hård Vinter periode. Så jeg kan ikke køre i min bil, på grund af jeg kun har Sommerdæk på bilen.

Jeg kan heldigvis køre med min kollega, spændende hvor længe denne FUCKING Vinter har tænkt sig, vi skal døjes med den ? Hvis vi skal helt hen til April, må det jo være sådan det er, at jeg kører med ham de næste 4- 5 måneder. 

Om jeg ikke bare kunne smække Vinterdæk på min bil ?

NIX !!

Af 4 indlysende grunde; Vinterdæk til en SMART er dobbelt så dyre som til andre biler, fordi det er 2 forskellige dækstørrelser. Og i 2024 skal den igen til syn, det er også i 2024, jeg er færdig med at betale billånet. Og det sidste strå er, at den er begyndt at æde olie, så man skal holde et ekstra øje på målepinden.

Venstre dør kan åbnes indefra men ikke udefra, så jeg må kravle ind ad højre dør. Det kan lade sig gøre og jeg lever med det, fordi jeg har forhørt mig om problemet kan løses.

Jo så skal jeg have en ny dør, så nej, jeg gider ikke ofre flere penge på bilen. Den er nu over 20 år , så jeg tror nu nok at her til foråret skal min SMART have, den sidste olie. 

Og så vil jeg ud at se, om jeg kan finde en anden brugt bil, til en fornuftig pris. 


Nu skal jeg atter gå i seng med hønsene og stå op igen før hanen galer, med andre ord, jeg går i seng kl.18:30, står op igen til midnat, altså kl.0:45. Jeg bliver hentet kl.2:30, hvorfor jeg står op så tideligt ?

Jo, jeg gider ikke at PISSE rundt inden man skal FISE ud ad døren. Jeg kan godt lide, at tage den med ro, have tid til at stå op, blive soigneret, smøre madpakke, have tid til morgenmad og kaffe, og se TV. 

I dag var der noget at smile over da jeg mødte ind, der var en Hilsen fra Personaleforeningen.


I anledningen af jeg fyldte 60 ÅR d. 21.November, fik jeg i dag stukket 400 kr. i hånden.

Fint ! Så nu ønsker jeg vejret er nogenlunde pæn på Lørdag, for så vil jeg ud til OUTLET og kigge på en vinterjakke. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar