søndag den 18. december 2022

OUTLET OG BURGER KING

 

Det har været en rolig weekend herhjemme, det har også været noget møgvejr med spejlglatte veje, så orker man ikke at tage nogle steder.

Overraskende nok var det en weekend, hvor der sørme var noget godt i fjernsynet, både Fredag og Lørdag aften.


Hvor er det godt, jeg kunne hygge mig i LASSES LUFTHAVN, når nu vejret ikke er til at gå ud i. På Fredag LILEJULEAFTEN, bliver der vist også tid til et par Flyversjusser. 

I går ville jeg vaske tøj, Vaskemaskinen i vores Vaskekælder fungerede som den skulle, men Tørretumbleren var brudt sammen. Jeg forsøgte at ringe til de personer på navnelisten, fra Formanden for beboerforeningen til Viceværten, der var ingen som tog telefonen.


Jeg satte en seddel på Tørretumbleren, så håber jeg der er andre beboer som får fat i Viceværten.

Jeg måtte tørre mit tøj i min stue, det er langt fra tørt endnu. Så den Tørretumbler skulle gerne komme op at køre igen, inden ugen er omme. For jeg skal vaske tøj i alle 3 Juledage, så jeg har ikke tid til maskinerne ikke fungere. 


I dag var føret til at vove sig ud i her ved frokost tid, så jeg kørte en tur ud til OUTLET i Holstebro. 

Jeg har set de har nogle gode vinterjakker til en fornuftig pris, og ganske rigtigt.


Der var en pæn ORANGE jakke til 1400 kr., der bliver trukket 50% fra oppe ved kassen, så den koster altså kun 700 kr. Desværre er der ikke nogle lommer i den, det dur ikke når man både skal have sine nøgler og mobiltelefon med sig. 

Så var der den her GRØNNE jakke, til 900 kr. Der er nogle gode store lommer i, der er plads til alt det man skal have med på farten. Og så er den sgu dejlig varm, nu er jeg jo ekstra sexet derfor måtte jeg have den i størrelse XXL. 


faldt jeg over et par grå fritidsbukser til 100 kr., de røg også med i kurven.

Jeg fik handlet tøj for 1000 kr.

Nu skal jeg da vist heller ikke, have mere tøj før til foråret. 


Nu jeg var taget til Holstebro, ville jeg prøve at spise på 

BURGER KING.


Jeg købte en STEAKHOUSE BACON KING, den ser ellers så stor og indbydende ud på billedet, sådan ser den ud i virkeligheden. Man forventer ligesom den smager helt fantastisk, jeg vil ikke påstå man bliver skuffet, men gerne påpege at man ikke bliver helt tilfreds. 

Det var årets sidste Søndag, for næste Søndag er 1.Juledag der kan jeg ikke love jeg holder mig ædru, men det kan jeg i dag, for i morgen skal jeg på arbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar