søndag den 1. oktober 2017

ÅLEGILDE I HJERM.

På HK Scan i Vinderup som er et fjerkræslagteri, har vi en aktiv Personaleforening der opfindsomt kaldes HØNSEGÅRDEN. I går havde Hønsegården arrangeret Ålegilde i Hjerm, 100 kr. pr. snude, så kunne man spise ål til man revner.

Jeg vågnede Lørdag morgen med en fucking forkølelse, jeg brugte i hopetal den ene lille lommetørklædepakke efter den anden, som om det ikke var nok, var der et fandens regnvejr. Hvor er det bare typisk når man skal være pænt klædt på, så regner det.
Så jeg tog min bil til Hjerm, hvor Ålegildet blev afholdt samme sted som sidste år, i en spejderhytte.

Jeg fik plads ved det festlige bord hvor jeg kom i selskab med: Anette, Åge og Marie.

Kl.18 kom ålene på bordet, og vi kunne bare gå i gang.

Man kunne godt smage Anette gav en hånd med i køkkenet, hun kan nemlig lave mad.
Ovre i København er der ingen steder de kan finde ud af at lave persillesovs, det er bare en tynd hvid mælkesovs med en dusk persille i. I skulle smage Anettes persillesovs, den har den rette tykkelse, og en af gode sager i, der giver den her gode smag. Ålene havde også den rette tykkelse og var møre og lækre. Det var en sand fornøjelse, og så kom den Røde Aalborg rundt, så ålene kunne få en svømmetur.

Da der ikke kunne klemmes flere ål ned, og folk lige fik lov at gå uden for og trække noget frisk luft, for nu skulle vi have dessert.
Et kaffe/kagebord.
Nu skulle der gang i festen og løjerne der blev tændt for musikken, og vi fik både hørt Diskofil med "Åge", og Four Jacks med "Åh Marie a vil hjem til dig", og så blev jeg opfordret til at give et nummer på luftguitaren.
Jeg slipper ikke, og hvorfor sige nej ? Stemningen var varm og hyggelig, så til stor morskab og klapsalver stillede jeg mig ud på gulvet til Volbeat , og så fik de luftguitar.

Kl.23:00 stoppede festen, Åge der absolut ville bruge sin søndag på at ligge fliser der hjemme havde kun drukket vand hele aftnen, så selv om han bor i Ulfborg tilbød han at køre mig hjem til Struer. Fint ! Så sparer jeg pengene til Taxa.
Det var ellers min mening jeg ville i byen når jeg kom hjem til Struer igen, men orkede det ikke. Og det var ikke fordi jeg var fuld kun lettere beruset, men den fucking forkølelse rev mig stadig i næsen, derfor valgte jeg at komme hjem og gå på hovedet i seng.

Den 11/11 skal vi mødes igen, og der lover Åge han ikke har nogle planer der skal stå i vejen for en orn'lig fest.
Den 11/11 plejer man at kalde Bagerens fødselsdag, den ælte i ælte, ikke sandt ?
Men d.11/11 skal vi til Hønsegårdens Julefrokost, og der samles vi først hos Anette til forfest, og så tager vi af sted til Julefrokosten. 

Vi er overhovedet ikke i tvivl om det bli'r festligt.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar