søndag den 15. oktober 2017

OKTOBERFEST I STRUER.

For nylig var der slået en stor annonce op i avisen: Oktoberfest i Struer.
Det ville jeg da opleve, og fik købt billet.

I annoncen kunne jeg læse, at den bedst udklædte kunne vinde 10 øl kort.

Jeg Googlede udklædning, og den der stod øverst var: TEMASHOP.


En Netbutik hvor de har alt man kan bruge til en hver festlig anledning, jeg fik købt for 725 kr. Tyrolertøj.
Der er ingen ko på isen, jeg bestilte tøjet i tirsdags og kunne hente det hos Løvbjerg i Struer torsdag, og det er sørme tøj af god kvalitet der kan bruges mere end en gang.
Så det er bestemt ikke sidste gang, jeg gør en handel hos Temashop. 

Oktoberfest i Struer skulle foregå i den gamle kornsilo på Havnen, og arrangør af begivenheden var byens malermester:
Fra kl.18:00 til 24:00.

Af spise fik vi Wienersnitzler, nøj hvor var de gode. Det er slagteren ovre i Kvickly der stod for at tilberede maden, og det bedste var at vi sørme måtte få anden gang også, så var man altså også mæt, og trængte til flere øl.

En DJ skulle varme os op, han lagde ud med at spille Tørfisk med "VLTJ". Så stillede jeg mig ud på dansegulvet, og fik følgeskab så vi blev helt futtog til den kendte dans.
Og bagefter fik vi den om en Volvo B 18, 210. Der blev dansegulvet fyldt op igen.

Så gik live bandet på scenen, og der efter gik alt galt. De spillede også til Oktoberfesten sidste år, hvor nogle mente jeg var for kritisk overfor bandet.
Jeg sagde okey, så giver jeg dem en chance til i år, for man skal jo nok bare vende sig til dem, og jeg skal nok forsøge at skrive pænt om dem.

Er orkesteret gode ? Se, det kommer helt an på hvad du gerne vil have ud af din Oktoberfest.
Ønsker du at arrangere en Oktoberfest hvor du helst vil undgå at folk danser, ikke drikker for mange øl, og gerne går hjem længe før festen er forbi. Jamen så skal du blot ringe efter:
VEJGAARD TÅRNBLÆSERLAUG, så skal de med deres trutten nok sørge for at din Oktoberfest går lige som du forventer og helst vil have det.

De tager nogle velkendte sange som de oversætter til tysk, og trutter i deres horn og trompeter. Et par sange er vældig morsom at hører på, det er lige som de her sangere der laver deres stemme om til musestemme, det lyder også skægt. Men at lytte til det en hel aften, nej vel ? Så er det man siger som Benny i The Julekalender : Borb borb !

Nu har man så prøvet det band to år i træk, og har åbenbart ikke lært hvorfor det ikke gik godt sidste år, hvis der også skal være en Oktoberfest til næste år, og man for tredje gang i træk arrangere Vejgaard Tårnblæserlaug, er det da kun folk med malerhjerne der dukker op til festen, vi andre er blevet klog af skade.
Der må da for Fanden findes et orkester der virkelig kan sætte kulør og fest på en Oktoberfest, så det bliver skægt, og man har lyst til at være der hele aftnen lige til festen slutter.

Jeg var jo så heldig at vinde, aftnens bedste udklædning, der var også en kvinde som vandt.
Vi vandt 10 øl kort hver, det er så 20 øl de ikke får en fortjeneste ud af.
Men jeg vandt de kort på et tidspunkt, hvor man ikke gad at drikke flere øl, så jeg gav nogle af kortene væk, men har dog en pæn stak med hjem der ikke kan bruges til noget.

På lørdag skal jeg ifører mig mit Tyroler tøj igen, der tager jeg til Oktoberfest på Irish Pub i Vinderup.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar