lørdag den 30. september 2017

GIN SMAGNING PÅ IRISH PUB.

Det var i går aftes jeg skulle til Gin smagning på Irish Pub i Vinderup kl.18, og det passede med toget fra Struer standser i Vinderup kl.17:30.

Bordene var flot pyntet op, og man skulle sidde på en bestemt plads, jeg kom til at sidde til bords med nogle festlige Skibonitter.

Den lille pub var fyldt op på alle pladser til denne begivenhed,  og vi var noget imponeret over personen der skulle fører os igennem denne aften.

Det var en yndig lille brunnette som kunne fortælle hun er uddannet inden for spiritusbranchen og er lidt af en nørd på området, foruden gin smagning kan hun også hyres til vin- rom og vodka smagning. Og så er hun ansat hos H.J. Hansen Vin A/S.

Hendes alder ville hun ikke oplyse, men kunne fortælle der endnu er nogle år til hendes venner stiller en peberkværn op, ude foran hendes hjem.

Hun elsker sit arbejde, hvor hun ofte bliver fuld da hun skal smage på de forskellige spiritus produkter de har i butikken. Og så er hun ofte ude at rejse, hvor hun besøger producenterne. Det er da helt utroligt det kendskab hun har til producenterne, hvor hun også kender deres børn og bedsteforældre. 
Vi skulle i gang med at smage på Gin, i første omgang med Schweppes Tonic, hvor kun gjorde tydeligt opmærksom på, at denne Tonic må vi aldrig bruge i Gin. Årsagen til den alligevel var med var for at smage hvad den gør ved Gin, og den store forskel der bliver på smagen når man bruger den rigtige Tonic i sin Gin.
Og jo, der var en tydelig forskel på smagen da man hældte den rigtige Tonic i sin Gin.
Hun fortalte også, at alle de her billige Gin skulle vi lade være med at købe. Man må hellere købe de dyre hvor producenten har lagt hjerte og sjæl i, for at skabe en perfekt smag.

Vi fik smagt på 6 forskellige Gin, det smager da udmærket, Men jeg bliver aldrig en Gin drikker, jeg foretrækker Rom og Whisky og Vodka.

Først smagte vi på 3 forskellige Gin, så var der en pause. I pausen fik vi Tapas buffet, der blev leveret af Restaurant SPRØD i Holstebro. Det var virkelig lækkert mad.

Efter maden skulle vi i gang med de 3 sidste Gin, hvor hun også kunne fortælle om de glas vi drak af. At det er rigtige mundblæste glas produceret i Østrig.

Til Januar kommer hun igen, og der skal der være Portvins smagning, det tror jeg da også jeg vil med til.
I det hele taget fik jeg i går aftes et godt indtryk af Irish Pub i Vinderup, jeg kører forbi hver eneste dag til og fra arbejde, og har ofte tænkt, at en dag vil jeg ind og nyde en øl på den pub.

Jeg kan fortælle, at der er pænt og rent også ude på toilettet, og det er nogle festlige mennesker som gæster pubben. Der kommer jeg gerne igen, også når der ikke er arrangementer. Men bare sådan en almindelig fredag eller lørdag aften hvor man lige sidder og får lyst til en øl, er det bare at tage toget til Vinderup, og det sidste tog fra Vinderup til Struer kører til midnat, så jo, man kunne godt få en hygge aften derude.

Næstegang jeg tager på Irish Pub i Vinderup, bliver Lørdag d.21.Oktober, til Oktoberfest.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar