mandag den 9. oktober 2017

HJEMME IGEN.

Kl.4.45 ringede vækkeuret, det var tid at stå op komme i bad og få pakket sin kuffert, så man kunne forlade Cabinn Metro. For det var i dag jeg skulle hjem igen, og der er altså et eller andet fedt ved at stå op mandag morgen i København, og så tænke på, at nu står mine kollegaer ude på fjerkræslagteriet og hænger kyllinger op. Alt i mens jeg befinder mig i København og holder efterårsferie. 

Sidste tur med Metroen ind til Kongens Nytorv, hvor folk sad i den døgn åbnet Mc Donald og spiste burgere, og op gennem Strøget hvor varevogne og skraldebiler og byens gadefejere var i færd med at udfører deres arbejde, så Strøget kunne blive klar til endnu en dag.

Og sådan her mine Damer og Herrer, tager København sig så smukt ud på en mandag morgen, så har man overhovedet ikke lyst til at tage hjem til Jylland igen. Gid man kunne få lov at blive, men desværre nej !

Lagkagehuset på Hovedbanegården købte jeg et smurt rundstykke, en basse og en kold cacaomælk, og så fik jeg en 5'er tilbage som kunne bruges til et sidste toiletbesøg. For nu var det om til bussen.

Turen med bussen hjem var ikke som med bussen der over, direkte, men med en omstigning til en anden bus i Fredericia, og så blev man sat af i Herning, da denne bus skulle videre til Nykøbing Mors. Men det er jo stadig billigt, 129 kr. for en tur i bussen. I Herning kom det til at passe med jeg blot skulle vente ½ time på toget til Struer.

Og nu har jeg Efterårsferie, på onsdag venter der mig en udflugt. Men ellers kommer tirsdag, torsdag og fredag til at handle om, at få tømt min mors lejlighed.

Hjemme i Struer skulle jeg naturligvis stå og vente 20 minutter på at få en taxa.
Det er det der gør det så træls at være hjemme igen, al den tid man bruger på at vente.
Min drøm er, hvis nu jeg vandt så meget i Lotto at jeg aldrig mere skulle på arbejde, flytter jeg til København. Og hvorfor ikke ?
Min mor er død og lagt i graven, så jeg har ikke længere nogen grund til at blive i Struer. Jeg bor her kun af en grund, mine pligter, at skulle gå på arbejde.

I København er der ikke al den venten, man kan altid komme med Metroen, bussen eller en taxa. Og man kan tage ud og få noget lækkert at spise, og altid få sig en på opleveren.
Nogle siger København er farlig, jeg har nu aldrig følt mig bange eller truet. De farligste personer i København, er de skide cykelister. Nogle gange ønsker man virkelig at Karma en dag må stikke en kæp i deres hjul, for de tager overhovedet ingen hensyn til andre i trafikken.

Jeg er ret sikker på jeg sagtens kunne falde godt tilrette i København, blot mangler jeg at vinde i Lotto så jeg kan realisere min drøm.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar