søndag den 21. december 2014

BOMBETRUSLEN I ODENSE

Så skete det sørme igen, en bombetrussel sendt pr. sms der rammer hele togtrafikken.

Denne gang var det Odense Banegård Center der blev ramt, og hele alarmberedskabet tog opstilling.
Lad os nu tænke den situation, at der i samme sekund sker en virkelig katastrofe som de ikke har tid til at tage sig af fordi de render rundt på Odense Banegård for lede efter en bombe der ikke findes.
Hvordan skulle vi så reagere ?

Politikerne på Christiansborg var straks på banen med, at nu skal der falde nogle hårde straffe ved falske bombetrusler.
Lige med undtagelse af Socialisterne der åbenbart ikke syntes der skal handles, og ikke kan se det forfærdelige i en bombetrussel.
Igår aftes i Deadline på DR-2 hvor emnet var oppe til debat, sad der en socialist der nærmest lo af de togpassagerer der nu kom for sent hjem til Jul.
Hvad fanden er det for en holdning at have ? Med sådan en holdning sender man det signal, at man da bare skal have lov at sende bombetrusler, og så stiller vi op og griner af det hele.

Prøv at forestille jer man sendte en bombetrussel til Socialisterne, så kan jeg love jer for, at hashpiben ville få en anden lyd.
Så ville de stille op i fjernsynet med gråd i øjnene og grødet stemme, og fortælle at de bare er nogle forkælede curling børn med de rigtige holdninger. Så det er så synd for dem vi sådan misforstår dem.
For sådan er det med Socialisterne, de syntes det er fedt når det går ud over andre, men det er dybt uretfærdigt når de pludselig får lov at smage deres egen medicin.
Derfor skal vi naturligvis ikke på nogen måder true dem, det kan alligevel ikke betale sig. Det ville have samme effekt som at smide vand på en gås.
Det der skal ske er at vi ikke skal lade os spise af med at så får de røde igen deres vilje, og så lader vi livet gå videre som om intet var sket.
Næ; vi skal som borgere i Danmark, sikre et flertal uden om Socialisterne så der kan blive vedtaget nogle klare signaler og love vedrørende bombetrusler.
Signalet skal være, at bombetrusler ikke er noget vi griner ad, men er en handling vi IKKE vil finde os i, og IKKE skal finde os i.
Derfor SKAL der falde en straf der skal få folk til at tænke sig grundigt om, inden begår en så dum handling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar