søndag den 31. august 2014

AARHUS FESTUGE FRÆK & FESTLIG

Fredag eftermiddag satte jeg mig i toget, og var fremme i Aarhus sidst på eftermiddagen, og kunne tjekke ind på hotel Cabin.

Så skulle jeg have fundet et sted at spise, inden jeg tog til Festuge.

Det blev hos Mackies, der var tilbud på Chili con Carne, 50 kr. og på Fadøl, en koster 40 kr. 2 koster 50 kr.
Det var et let valg, og så var Festugen skudt i gang.

Så skulle jeg om til Cafe Jorden, her var der sat et festtelt op, og der kunne man opleve TØRFISK.
I sidste weekend oplevede jeg Thyborøns boyband i Vinderup, og TØRFISK er jo gode når de kun skal spille en halv time, men når det er en hel koncert, begynder de lige som at lugte af fisk.
Så jeg smuttede om til værtshuset HOS ANDERS, hvor ROGER OVER skulle optræde. Men de var lidt længe om, at få startet den der Volvo.

Så jeg gik videre, om til Bispetorvet. Her var der opstillet et stort Tyroler telt, der bar titlen:
Der Liebe Bisp.
Her truttede et hornorkester de kendte tyroler melodier, men også danske syng med sange. Det var ret så lystigt.

Lørdag morgen kl.9 spiste jeg Brunch på Globen Flakket. Der får man virkelig noget for sine penge, og det var herligt at blive mæt når nu man skulle ud og bruge resten af lørdagen på, at drikke øl.

Jeg skulle om Hos Anders, hvor der skulle være koncert i festteltet.
Ak ja, som jeg da husker dengang jeg var der sammen med dem jeg kendte på 40 plus. Vi fyldte et helt bord, og ved bordet overfor os, sad dem der ikke længere var velkommen på 40 plus. Som kunne vi da feste.
Men i år var jeg helt alene afsted til Festugen, og jeg mødte ingen man kender. Men det betød ikke det blev en kedelig fest, snarer tværtimod.
Jeg fandt et bord i festteltet, og der fik jeg selskab af nogle fra Aarhus bedre borgerskab, som man siger. Men de var sgu søde at dele bord med, og vi fik en hyggelig eftermiddag
Hos Anders.
Koncerten var med ham her.
Du godeste som var han god, ikke blot ligner han men lyder også som John Mogensen. Og så har han en perfekt charme, folk var vilde med ham, og sang lystigt med på alle de kære John Mogensen sange.
Da det blev lørdag aften, tog jeg hen i Tyroler teltet. Og her kom jeg i muntert selskab, med nogle herlige unge mennesker.
Vi fik stablet noget af en fest på benene, med fælles sang og dans.
Tænk sig ! Så var der en af de unge piger som blev lystig.
Jeg fortalte hende, at jeg er medlem af en Swingerklub. Det syntes hun er en god ide, og så ville hun med hjem på mit hotelværelse.
En times hygge med en skøn ung pige, det var dejligt.

Og så var jeg glad for jeg tog alene til Festuge i Aarhus. For var jeg sammen med mine venner, havde jeg aldrig fået lov at komme i seng med en lækker ung tøs.

Så til næste år, agter jeg at tage alene afsted igen til Festuge i Aarhus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar