søndag den 17. november 2013

I SWINGERKLUB

Det var igår jeg skulle afsted, til åbent hus i Swingerklubben.
Jeg kiggede i køleskabet for at se, hvad jeg kunne få at spise inden jeg skulle afsted. 2 flade med leverståhej, og sagde til mig selv: "Nej fandeme nej".
Når nu man skal i Swingerklub, og har iført sig pænt tøj så de kan få et godt første gangs indtryk af mig, hvorfor så ikke gøre dagen lidt mere festlig?

www.hejse-kro.dk

Jeg startede min bil og tog afsted til Hejse Kro, her fik jeg en dejlig kold fadøl og en Wienersnitzel. Virkelig lækker mad, og til en pris man kan have med at gøre.

Og så var det over til Swingerklubben, hvor man i anledningen af åbent hus beholdt tøjet på.
Hvis det er din opfattelse at en Swingerklub har til huse i en nedlagt lade med en nøgen pære i loftet, ejet af en gammel mand iført netundertrøje og læderbukser, som taler cirkus dansk. Vil jeg anbefalde dig, at ligge Kristelig Dagblad ned i avisholderen, tag så ud og oplev, at morgensutter ikke nødvendigvis kun er noget man tager på fødderne.

For denne Jyske Swingerklub er flot og lækkert indrettet.
Man kom med på en rundvisning, hvor der blev fortalt om klubben og man kunne stille spørgsmål og få dem besvaret.

Jeg kunne mærke på mine mavefornemmelser, at det her lige er noget for mig. Her føler jeg mig tryg, afslappet og velkommen.
Som jeg sagde til dem: " At nu har jeg langt om længe taget mig sammen til at tage det første skridt, at se en Swingerklub. Nu skal jeg så tage næste skridt, at prøve en Swingerklub."

Man ankommer kl.19, og så slutter løjerne om natten kl.3. Det er en lang tur hjemad der om natten, det vil ikke røre mig i sommerhalvåret. Så køre man jo hjemad mens solen står op, så der kan jeg sagtens tage afsted 2 gange om måneden, måske 3. Men i vinterhalvåret vil jeg godt nok være ked af at skulle ud at køre hjem, ad de kulsorte iskolde landeveje. Der vil jeg foretrække en overnatning, hvilket der er flere muligheder for i Swingerklubbens nabolag. Så der vil jeg kun tage i klubben 1 gang om måneden, måske kun hver anden måned.
Et står helt sikkert, det her med at lade mig styre af hvad andre syntes er rigtigt for mig, gider jeg sgu ikke mere. Livet skal ikke kun være kedelig og korrekt, der må også være plads til at være lystig. Og når man så kun er lystig i en Swingerklub i selskab med voksne ligesindede mennesker, kan jeg virkelig ikke se noget forkert i det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar