mandag den 26. november 2012

FARVEL til Det Lille Apotek I STRUER

Jeg har nu i 2 år været medlem af Spareforeningen, på værtshuset "Det lille Apotek" i Struer. Sidste år fik jeg et flot beløb udbetalt, hvilket gjorde jeg tog et år mere.
Det år er gået nu, så nu skal der ske noget andet.

Derfor siger jeg nu: "Farvel til Det lille Apotek i Struer". Jeg er kommet på det værtshus gennem mange år, men i løbet af dette år har jeg kunnet mærke i min krop, at lysten ikke længere er der.
Og det skyldes altså ikke de mennesker der kommer på Det lille Apotek, og heller værtshuset. Det skyldes mig, jeg føler jeg er vokset fra at sidde på værtshus, der skal ske noget andet nu.
Når jeg er med mine 40 plus venner på værtshus, i Aalborg, Aarhus, og København, syntes jeg det er skide hyggeligt og det vil jeg ikke undvære.
Men tager jeg op på Det lille Apotek i Struer en lørdag aften, sidder jeg med en større lyst til, at tage hjem og se fjernsyn.

Jeg vil ikke sidde her og påstå jeg aldrig mere kommer på Det Lille Apotek, men jeg vil sige der kommer til at gå længe imellem.
I 2013 er jeg fuldt optaget hver eneste weekend, i hele januar, februar, marts og april. 
Og jeg er såmænd også optaget hele december i år, så det bliver nok en gang til maj jeg kigger forbi Det Lille Apotek.

Jeg kan fortælle jeg har været dygtig til at spare op, på 12 måneder har jeg opsparet 8.610 kr. Pengene har jeg sat ned i banken.
Så nu vil jeg købe mit Drømmeur, et Festina ur. 

Nu hvor jeg ikke længere er medlem i en Spareforening, har jeg oprettet en opsparing i banken, som jeg kalder min:
Lystige Ferie Konto.

For at det skal være seriøs, kan jeg kun hæve fra denne konto en gang om året, og det er når jeg får sommerferie.
Jeg vil simpelthen have nogle lystige oplevelser i min sommerferie, og har besluttet mig til hvad jeg vil opleve i min sommerferie 2013.


Der vil jeg opleve Linse Kesslers Strip Bar i Nyhavn.

Lige siden jeg så første afsnit af "Familien fra Bryggen" har det været mit ønske at besøge den strip bar, så vil jeg have en lystig ferie i København.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar