mandag den 10. september 2012

NIKOLINES CAFETERIA og fest i Dronninglund

I lørdags var jeg inviteret til fest hos en 40plus kammerat som bor i Dronninglund, og tænkte det ville jeg gøre til en god udflugt.

Så lørdag morgen ved 9-tiden kørte jeg afsted, turen gik til Nikolines Cafeteria i Frederikshavn.
Det var min mening jeg ville have en bøf med spejlæg, men fik i stedet lyst til at smage Nikolines Stjerneskud.
Nikolines Stjerneskud fås i 3 udgaver; en frokost, mellem og luxus.
Jeg tog mellemudgaven, og ved at næste gang min tur går til Frederikshavn, vil jeg have luxusudgaven.
Mellemudgaven er med en stegt fiskefilet og en kogt, på ristet franskbrød, med rejer og asparges og en god dressing til.

Da jeg havde spist havde jeg stadig masser af tid, så jeg kørte ind til Frederikshavn og tog en tur i gågaden. Der ligger nemlig Frellsen chokoladebutik, her købte jeg en stor softice vanilie med et tvist af chokolade.

Så gik min tur videre til Asaa Havn, der er så hyggeligt. Her satte jeg mig ved grill baren og købte en øl, og hyggede mig.

Nu måtte jeg hellere komme til Dronninglund.
Festen hos Keld blev en god fest, vi var 8 40plus venner samlet, og vi havde en alletiders aften og nat.

Da vi stod op søndag morgen var der lune rundstykker. Og så gik turen hjemad igen, jeg kørte dog ikke direkte hjem jeg tog en lille omvej til Frederikshavn.

Hver søndag serveres der Flæskesteg med hele pivtøjet til, på Nikolines Cafeteria. Når nu det er så sjældent jeg får flæskesteg, ville jeg ikke gå glip af den menu.

I og omkring Struer er der ingen steder man kan få flæskesteg. Der var for nogle år siden man kunne få flæskesteg hver fredag på Cafe Larsen i Lemvig. Deres flæskesteg blev så berømt at folk kom langvejs fra for at få flæskesteg.
Men så gjorde det dummeste man kan gøre, de ville gerne tjene flere penge, og tror det kan gøres ved at forringe kvaliteten. Det tjener man ikke spor på, sladren løb som en steppebrand og folk blev væk.
Sidst jeg var derude en fredag, havde de lave flæskesteg af ornekød, jeg tog en enkelt bid og kunne straks smage den ulækre smag af orne. Så der kommer jeg aldrig igen.

Så vil jeg hellere nøjes med at få flæskesteg en gang om året.

Det tager 3 timer at køre op til Nikolines Cafeteria i Frederikshavn fra Struer, og bagefter skal jeg på en lige så lang tur når jeg skal hjem ad igen.
Så man kommer der kun når man alligevel er i nærheden, så er det dejligt at vide at Nikolines Cafeteria ikke fucker med kvaliteten, men at man få flæskesteg der smager som Farmors festmenu, og så til den Uartige pris af 69 kr.

I år har jeg nået at få flæskesteg to gange. Til næste år bliver det måske kun en gang.
For til næste år har jeg vedtaget, jeg vil opleve Skagen i uge 29 når alle de kendte er i Skagen. Som jeg siger; så kan jeg opleve både solen og alle stjernerne.
Og så er det helt sikkert, jeg også skal på Nikolines Cafeteria og have Flæskesteg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar