onsdag den 12. september 2012

MIN FØDSELSDAGSFEST HOS FOXERNE. kap.1.

Ifølge mit cpr.nr. skulle jeg til november blive en voksen mand, ihvert fald fylder jeg 50. Men med det liv jeg har haft hvor andre har sat dagsorden for hvad jeg må, og med de åndsvage banklån og gæld jeg har sat i, så der aldrig var råd til at få de oplevelser jeg gerne ville have. Har jeg besluttet mig for, at jeg vil have 10 år som drengerøv, de 10 år fra jeg fylder 50 til jeg fylder 60, skal være mine 10 fedeste år.
Så jeg skal ikke have nogen kærester som vil stikke en kæp i mit hjul, og jeg vil ikke sidde i flere banklån. Nu skal der være råd til at opleve, der skal være tid til at have det skægt, og måske vil jeg se et par frække damer.

Også håber jeg at få råd til min drømmerejse.
Det er min drøm at tage til USA og se Hollywood og den danske by Solvang i Californien. 
Jeg har hørt der kun er 3 timers kørsel mellem Hollywood og Solvang, så man kunne nøjes med at tage en uges ferie i USA.


Min 50 års fødselsdag vil jeg fejre med manér men i mit hjem er der sgu ikke meget plads til fest, og da slet ikke, hvis folk også skal overnatte.
Heldigvis har jeg mine gode 40plus venner Foxerne, de har pladsen og har givet mig lov at fejre min fødselsdag i deres hjem.
De spurgte hvem jeg ville invitere med til min fest, og jeg har forklaret det skal være en fest, kun for mine 40plus venner.

Igår var jeg oppe hos Foxerne og vi fik planlagt alt, menu hvad vi skal have at spise, indkøbsliste, og vi fik skrevet invitationer og fik dem puttet i konvolutter klar til at blive sendt afsted. Datoen for festen ligger også fast.

Så lørdag d.8.december er vi tyve 40plus venner, som fandeme skal have en fed fest.

Fru Fox er vild med disse flødeboller som kun kan købes i Løvbjerg i Struer, så jeg tog sådan en spand flødeboller med.

Jeg skal love for vi var dygtige, når man er 3 personer er der et lag flødeboller til hver. Og der var kun et lag flødeboller tilbage, da jeg tog hjem igen.

Så næstegang jeg skal op til Foxerne, må jeg hellere kører omkring Løvbjerg efter en ny spand flødeboller.

1 kommentar:


  1. Lån fra $ 5000 til $ 50.000
    Alle accepterede kredittyper
    Modtag en låneafgørelse på få minutter
    Få midler direkte til din bankkonto
    Brug lånet til ethvert formål .kontaktinfo
    E-mail: atlasloanfirm@outlook.com
    whatsapp: + 1 (443) 345-9339

    SvarSlet