tirsdag den 11. september 2012

ÅRSAGEN TIL JEG ER SINGLE

Når jeg havner i et forhold er det første jeg leder efter,
nødudgangen. 

Det er lige sket igen.

Til et Event var der en sød kvinde der syntes vi passede godt sammen, og jeg gav det en chance.
Det varede ikke længe før end det kolliderede med mit behov for at være alene, jeg har altid haft en større trang til at være alene end at skulle leve sammen med nogen. Det kan ikke betale sig at gå som katten rundt om den varme grød, det er ikke fair overfor hende, så jeg har slået op.
Bad hende om at glemme mig og komme videre med sit liv, for nu er hun ude af mit liv, og jeg er single igen.

Min trang til at være alene har jeg haft siden jeg var barn. Dengang stak jeg af fra de andre og gemte mig, og når de ikke kunne finde mig fik jeg den her følelse af frihed, det var en dejlig følelse der gjorde mig glad og tryg.
Når det så blev lidt for meget at være alene, gik jeg ud og legede med de andre igen.


Sådan har jeg det også idag som voksen, derfor passer det mig så godt at være medlem på 40plus.dk
Der holder man Events for hinanden, så tager man afsted og sammen har vi en god oplevelse. Når eventet så er forbi tager man hjem til sig selv igen.

Når jeg skal være alene, så planlægger jeg en weekend. Går ud og handler ind, køber god mad og god slik. Og så burer jeg mig inde og ser fjernsyn og hygger mig.

Jeg kan også li' at starte min bil og tage på en weekend helt for mig selv, jeg behøver ikke opleve de store ting. Jeg har fundet ud af de største glæder finder man faktisk i de små ting.
Når jeg kommer hjem fra sådan en weekend så har jeg fred i sjælen og har det godt med mig selv, og har overskud til at være sammen med andre.
Så er det igen et plus jeg har mine 40plus venner, så glæder jeg mig til at være sammen med dem og fortælle dem om alt det jeg fik oplevet.
Og de roser mig for at turde tage afsted alene, de ville gerne de selv turde.

Jeg kan kun opfordre dem til at prøve, naturligvis kræver det man tør, ikke mindst at skide på hvad andre mener.
For det kan godt være dem der er afsted sammen glor sært på dig fordi du kommer alene, her skal du blot huske på, at du har lige så meget ret til at opleve selv om du kommer alene, som dem der kommer sammen.
Tænk så på; du har ingen du skal tage hensyn til. Så har du lyst til at købe nyt tøj eller en super lækker frokost, så gør det for fanden. Og lad være med at sidde med en skamfølelse, vis hellere at du nyder livet. Er man så egoist ? Gu er man ej! 
Man er blot ude at samle overskud til, at kunne være sammen med andre.

Man kan ikke få lov at være alene hvis man har en kæreste, og da slet ikke når man flytter sammen. For så lever vi under samme tag, hvor skal man så gå hen og være alene ?
Muligvis kan man få et rum nede i kælderen, der kan man sidde og være alene lige til man skal gå ud med skraldespanden, eller skrælle kartofler.
Men ville man sidde i et kælderrum en hel weekend ?
Nej vel ?
Og kører man afsted for at få sig en weekend alene kommer skyldfølelsen, at det kan man ikke være bekendt overfor hende.

Så jeg skal med andre ord glemme mine egne behov, gør jeg det bliver jeg en indelukket og irritabel person.
Jeg har engang før levet i sådan et forhold, det var hende, hendes forældre navnlig hendes mor, og hendes overbo der fuldstændig havde magten over mig.
Når jeg spurgte hende om lov til noget, ringede hun til sin mor som derefter ringede til mig. Så kom hendes overbo som også lige havde talt i tlf. med hendes mor.
Så de var altså tre mod mig, det bøjede jeg mig for. Da jeg havde bøjet mig længe nok for dem, slog jeg endelig op med den pige. Som var det en fornøjelse at mærke friheden igen.
Da lovede jeg mig selv jeg aldrig mere vil finde mig i, at andre skal have lov at bestemme over mig. Jeg vil selv have lov at bestemme over mig eget liv, og kun gøre det jeg har lyst til når jeg har lyst til det.

At jeg så for nylig kom til at sige ja til en kvinde, er en fejl fra min side. Men jeg fik sagt nej i tide og fandt nødudgangen.

Og jeg skal aldrig mere have en kæreste jeg vil være single resten af mit liv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar