onsdag den 1. december 2021

LASSES LUFTHAVN

 

Da jeg gik i seng i går aftes, tænkte jeg at nu jeg får løn i morgen ( I DAG ) , og jeg stadig har ferie. Ja så ville jeg en tur på Flammen i Viborg, for nu jeg har fået bil, behøver jeg ikke længere at tage toget til Aarhus, når jeg vil på Flammen, jeg kan bare køre til Viborg. 

Men det var det her syn jeg vågnede op til:


Fucking meget sne, og det bliver jo ved og bliver bare værre. Klart så kører jeg ikke til Viborg, det ville være dumt at køre så langt i det her vejr. 


Så i stedet for Buffet, måtte jeg til aftensmad nøjes med Biksemad. 


Jeg håber kun det er i denne uge vi skal opleve det her møgvejr, at det ikke skal gå ud over hele December.


For jeg var inde på Arrivas hjemmeside, hvor de i alle weekender frem til Juleaften, har tilbud på One Day billetter, kun 79 kr. Det fede ved One Day billetter, at så må man rejse ud og hjem inden for samme døgn.

Så jeg regner med jeg enten Lørdag d.11 , eller Lørdag d.18. December, vil jeg på en smut tur til Aarhus. 

For Flammen i Viborg har ingen Brunch, kun Aften Buffet, men i Aarhus har de Brunch. Bag efter vil jeg så på Die Kleine Bierstube, det er sgu længe siden jeg har været der. 

Men det kommer helt an på vejret, for jeg gider ikke vade rundt i sne i Aarhus, og heller ikke hvis der er faldet isslag. 


Men når nu det ikke er til at være udendørs, må man jo hygge sig indendørs. Så da jeg var ude at handle ind, fik jeg købt ind til, at Lasses Lufthavn kan holde åben i aften. 

Jeg skal trods alt ikke på arbejde i morgen, så hvorfor ikke hygge sig ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar