søndag den 5. december 2021

NIKOLINE STEEN KRISTENSEN LIVE PÅ HOLSTEBRO MUSEUM

 

Det er nu ikke ret tit jeg tager til nogle arrangementer om Søndagen, mest fordi, at jeg jo skal i seng kl.19, og står op igen kl. 1 om natten for at tage på arbejde.


Men da jeg så læste på Facebook, at Nikoline Steen Kristensen, skulle optræde til Brunch på Holstebro Museum, Søndag d.5. December, syntes jeg nu nok det var en begivenhed jeg ikke ville lade gå forbi min næse.


Man skulle være der kl.10:30, vi skulle selvfølgelig alle, vise Coronapas, men behøvede ikke at have mundbind på indendørs. Så var vi da fri for at sidde med duggede briller, under koncerten. 

Jeg var så heldig at komme til at sidde til bords med Nikoline Steen Kristensen, og hendes forældre. Så fik jeg lejlighed til, rigtig at lære hende at kende.










Nikoline roste min jakke, jeg fortalte hende, at jeg såmænd bare har købt jakken i Bilka, og syntes den passer godt til de arrangementer jeg tager til i December. 

Jeg kunne så også rose Nikoline for hendes optræden i X-FACTOR, og fortalte hende, at jeg stemte på hende hver Fredag. 

Da vi var færdige med at spise Brunch, indtog Nikoline scenen.


Nikoline Steen Kristensen, var hende som vandt 2. PLADSEN, i årets X-FACTOR.

Hun fortalte nogle anekdoter fra sin tid i X-Factor, hvordan programmet foregår bag scenen, og om den aften hun brød sammen på direkte live TV, og hvordan hun fik sig samlet sammen igen. 

På denne Søndag formiddag på Holstebro Museum, gik hun heldigvis ikke ned med flaget.

Nikoline Steen Kristensen har en sødme, og charme, en god humor, og så kan hun da virkelig synge helt rent og uforfalsket.

Vi fik de sange som hun sang i X-Factor, og så et par Julesange. Og hvor hun sluttede af med at synge sin egen Julesang.

For hun har udgivet en sang her op til Jul, og fortalte at hun var i København for at indspille sangen.

Nikoline sang et par sange på Engelsk, det gør hun godt, det er slet ikke det. Men hun er altså aller bedst, når hun synger på Dansk. 


 Koncerten varede 1 time, så satte hun sig til bords igen. Så var det tid at tage hjem, jeg ønskede Nikoline en Glædelig Jul, og håber hun får succes.

Jeg håber virkelig at Nikoline går en fremtid i møde som popsangerinde, den succes syntes jeg hun fortjener. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar