søndag den 12. december 2021

JENSENS BØFHUS ELLER BONES

 

Fredag eftermiddag, var jeg til Julefrokost på Bubsi i Struer. Det var rart det begyndte kl.15, så kunne jeg tage hjem igen ved 8 tiden om aftenen, og så få noget ud af min Lørdag.


Jeg havde besluttet mig for jeg ville i biografen Lørdag kl.17, men ville ud at spise inden.

Da læste jeg på Facebook, at nu var Jensens Bøfhus i Holstebro åbent igen. Fedt ! Så ville jeg derud og spise, og fik bestilt bord til kl.13. 

Men det var en restaurant hvor alt var gået i stå, der sad folk ved alle bordene. Værtinderne fortalte, at der var kun en kok i køkkenet, da de ikke regnede med der kom så mange gæster, og  han ikke kunne følge med. Derfor kunne man komme til at sidde op til ½ time før man kunne bestille mad, og yderlige ventetid, før man fik serveret sin mad.

Der var flere gæster der havde siddet længe, uden vådt og tørt, som ganske enkelt rejste sig og forlod restauranten. Det samme gjorde jeg, jeg tillod mig først at undersøge om Bones var åben, det var der, der fik jeg bestilt bord til kl.13:30, og gik så derover.


På Bones var der også mange gæster, men der var absolut ingen problemer, og ventetiden på sin mad, var såmænd ikke længere end normalt.


Jeg bestilte Bones gode Ben, med Løgringe og en Bagt kartoffel. Det var virkelig lækkert mad, og en dejlig kold fadøl der til.

Angående Jensens Bøfhus i Holstebro, det var jo nok opstarts besvær. Man bør nok give dem en chance mere, men skal man også næstegang opleve ikke at kunne bestille mad, selv om man har bestilt bord. Så vil jeg nok hellere benytte Jensens Bøfhus i Herning Centeret, selv om det er sjældent jeg kommer der, så er de der forberedt på at få mange gæster. 


Kl.17 skulle jeg i biografen, Apollon i Struer, da jeg ville se filmen : HOUSE OF GUCCI.


Godt filmen bliver vist i sal 1, det er med de fede biografstole der kan lægges ned. For det var godt nok en lang film at komme igennem, så er det rart at kunne fede den. 

House of Gucci, er et drama, måske lidt langtrukken, dog med en vis ironi og 2 gram humor.

Vi følger en familie der åbenbart ikke formår at leve op til den succes deres virksomhed bliver, det giver noget rivalisering familiemedlemmerne imellem.

Og så levere Lady Gaga, et helt forrygende skuespil. Hun viser hvordan det går en kvinde der kommer fra ingenting, og pludselig får magt. Den magt gør hende til en kælling, der er noget af en byld i røven for sin omgivelser. Og hvad det fører til den dag hun mister al magt, det gør ondt men gør hende blot endnu mere ond i sulet. 

For manden bliver naturligvis træt af at leve med sådan en kvinde, og finder sig i stedet en blondine, der måske ikke er så krævende. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar