fredag den 24. december 2021

HOME ALONE, JULEAFTEN

 

Der var flere af mine kollegaer som spurgte om jeg skulle sidde alene Juleaften, og tilbød jeg var velkommen hos dem.

Men nu havde jeg været ud at handle ind til Juleaften, fik i år købt et Juletræ.


Og ude hos Harald Skrald, og købe kugler med blinkene næser, og et Juletog.


Så jeg kunne pimpe mit Juletræ, så jeg syntes det ville være ærgerligt hvis ikke jeg ku se det i funktion. Derfor stak jeg mine kollegaer, en lille hvid løgn og forklarede, at jeg skam ikke skulle sidde alene, men at jeg skulle fejre Juleaften, sammen med en god veninde.

Juletræet lykkedes for mig, at få pyntet. Måske ikke det pæneste Juletræ, men det er købt hos Løvbjerg for 199 kr.

Toget der i mod, kommer jeg vist ikke til at se i funktion.


Det var intet problem at få samlet søjlerne, hvor banen skulle anlægges.

Men sporene, var noget møg.


De var ikke til at klikke sammen, søjlerne væltede. Jeg forsøgte at samle sporene på gulvet, det lykkedes heller ikke. Da jeg satte Lokomotivet på sporene, gik det da helt i fisk. Lokomotivet køre alt for stærkt, så i stedet for at følge sporene rundt, fortsætter det ligeud og bliver dermed afsporet. 

Det er nu ellers et pænt tog, og lokomotivet er udstyret med lys, og spiller Julemusik. Men skal man have det til at køre, dur det ikke med skinner lavet i plastik. Måske jeg skal i en hobbybod, og købe rigtige skinner til modeltog. Det vil jeg overveje til næste Jul.


Julemenuen var blot rugbrødsmadder , Karrysild, Sylte og Kyllingesalat. Og Juleøl fra Hancock.


Jeg bryder mig ikke om Ris ala Mande, i stedet har jeg købt en Juleflødebolle hos Bageren, 


jeg vil nyde til " Familien Gyldenkål". 

Jamen hvad med Andesteg, vil nogle spørge om ? Jo, sidst jeg fik Andesteg, var da Mortens Aften faldt på en Lørdag. Det var ude på Raadhus Kælderen i Holstebro, hold nu op det var lækkert, selv sovsen var ikke en skuffelse.

Hende som ejer Raadhus Kælderen, formår kunsten at få prikken til at balancere oven over I'et, uden den triller ned igen. Derfor vedtog jeg den beslutning, at jeg først vil have Andesteg igen, næste gang Mortens Aften falder, enten på en Fredag eller Lørdag. Til næste år, falder Mortens Aften på en Torsdag, så der er altså 2 år endnu, til jeg skal have Andesteg, det vil jeg glæde mig til.


På denne Juleaften, hvor jeg er Home Alone, er Lasses Lufthavn åbent.


Jeg kan godt li' Citronvand i mine Flyversjusser, men nogle fortalte mig jeg skulle prøve Annanas fra Hancock.

Lad mig udtrykke mig på denne måde, at Annanas sodavand, får en Flyversjus ud på startbanen, og så er vi eller dem der er lettet med kurs mod Hawaii.

Jeg må have endnu en Flyversjus medens der er "Sommer i Tyrol", så jeg har kun tilbage her fra Cockpittet at ønske jeg alle sammen:











                               GLÆDELIG JUL 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar