fredag den 31. december 2021

ÅRETS SIDSTE FEST

 

Det var i går Torsdag d.30.December, jeg fik det 3.stik. Allerede nu italesættes det, at vi inden længe skal have det 4.stik. Nu syntes jeg lige de skal stikke piben ind, og se på årsagen til Corona epidemien stadig raser. 

I de fattige lande er folk endnu ikke blevet vaccineret, det er derfor Covid-19 stadig hærger . Så inden de påbegynder det fjerde stik, bliver vi nød til at få mennesker i de fattige lande vaccineret.

Det har de ikke råd til, så vi i Vesten er nød til at påtage os den investering. Nogle vil sige det bliver dyrt, og spørger om vi har råd til det ? Lad mig påpege, vi har ikke råd til at lade være. For vores virksomheder har ikke råd til at skulle lukke ned hvert eneste år, der kommer en dag hvor de ikke har råd til at åbne op igen. Nå virksomhederne må lukke, skaber der arbejdsløshed, og når de ingen penge tjener kan de ikke betaler deres skatter, og det går ud over os alle sammen, for så er der ikke råd til Velfærd. 

Men der vil også ske det, at efterhånden bliver folk trætte af hele tiden at skulle følge Corona reglerne. Der vil komme en dag hvor selv dem der opfører sig pænt og hele tiden retter ind, vil begynde at skide på reglerne. Og så går det for alvor galt.

Derfor skal vi i 2022 sørge for, at mennesker i de fattige lande bliver fuldt vaccineret, de skal have 1. 2. og 3. stik, og de skal lige som os i Vesten, have mulighed for at blive testet hver uge.

Det skulle gerne føre til, at vi alle sammen kun skal vaccineres en gang om året, lige som med Influenza vaccinen. Så bliver det til at leve med, og så slipper vi forhåbentligt for, at folk ikke længere gider at følge reglerne. 


Jeg mærkede ikke noget usædvanligt efter stikket, så jeg ville da ud og fejre mit 3.stik.

Da jeg stadig havde 4 Øl-kort til Bubsi, tog mit Årets Sidste Fest, begyndelsen der.

Efter de 4 øl kunne jeg godt mærke, jeg var blevet sulten. Cafe KC var lukket, men så kunne jeg da gå hen til LARSEN.


Så var det jeg fik øje på denne skjorte hos MR. , prisen var nedsat med 50 %, ind og få den købt.


Inde hos LARSEN , købte jeg en kop Cappuccino , og Mexicanske Pandekager.


De var herligt krydret med chili, udmærket mad til prisen.

Bagefter fik jeg lyst til lidt sødt, hos Vin & Kunst, købte jeg nogle af disse 

Trøfler.


Således ser de ud i virkeligheden, jeg har dog ikke fået dem smagt endnu. 


Jeg tog nu op på Det lille Apotek, hvor jeg har et Øl-kort til. Jeg nåede dog kun at få 2 klip, da der var Rafle tid, da jeg kom ind ad døren. Sidst var jeg rigtig heldig, og få øllene billigt, så godt spillede klaveret ikke i går. Men det var nu hyggeligt alligevel, og så sad der nogle der ville smage de shorts jeg sommetider fortæller om i Rygerkupeen.


Så fik vi først en LAS VEGAS STRIPPER. Det er den med Kahlua, Bailey og Flødeskum på toppen. Den næste shot var en, CHOKO BABSER.


Det er den med Pure Lakrids og Cacaomælk. 

Det var en af de aftner det var svært at få en Taxa, Gudskelov var vejret lunt og vejene ikke glatte. Så jeg valgte for engang skyld, at gå hjem.

Så når man at blive frisk nok til, lige at se lidt TV inden sengetid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar