søndag den 30. december 2018

HANSIS BIER BAR STRUER.

Jeg har ofte talt med nogle jeg kender, om at jeg gerne vil opleve en aften på Zwei Grosse Bier Bar. Og de har da også snakket om at nu skal vi se at få det arrangeret, men det bliver kun ved snakken.

Hvorfor jeg ikke bare selv tager af sted, der er det mit indtryk af Zwei Grosse Bier Bar, at der kommer man ikke alene men sammen med sine venner.
I Aarhus ved Åen ligger der et lign. værtshus der hedder noget i retningen af Kostald, for nogle år siden var jeg inde og se hvad det er for noget.
Og der kunne jeg se bordene var optaget, og spurgte hvad det går ud på.
Her kommer man og holder sin private fest med sine venner eller kollegaer, og ringer forinden og bestiller bord og en spirituspakke. Så kommer man alene kan man ikke bestille et bord, og må nøjes med at stå ved baren. Ofte føles aftenen kedelig for de der står ved baren, fordi at de der sidder ved et bord ikke blander sig med dem der står ved baren. 

Og går man ind på Zwei Grosse Bier Bars hjemmeside, kan man der se de kører med de samme principper, og derfor kommer jeg der ikke.

Nu har vi fået Hansis Bier Bar i Struer, det er John som ejer Skipperkroen, som nu også har åbnet dette Afterski koncept.
Og der er ikke noget at rafle om, det er Struers flotteste værtshus. 
Jeg var inde at se baren i går aftes, og her får man øl i store glas.
Tilsyneladende skal man ikke her bestille et bord, man kan blot sætte sig ved et bord eller stille sig i baren. Og de mennesker der kommer på Hanis Bier Bar, er folk man kender fra nattelivet. Så her får man hurtigt gang i en fest, så nu gider jeg ikke længere vente på dem der vil tage med mig på Zwei Grosse Bier Bar. Men de kan jo så tage med mig på Hansis Bier Bar hvis de vil, ellers tager jeg sgu bare selv af sted. 



2 kommentarer:

  1. Jeg vil kun sige at hvis man kommer på Zwei Grosse Bier Bar kan man gøre nøjagtig som alle andre steder i holstebro dvs. sætte sig hvor man vil eller stå i barenhvis der er plads !

    SvarSlet
    Svar
    1. ja der er sgu sjovt på Hansis bier bar fik at vide hop bordet til falder sammen og det gjorde jeg men kunne ikke få bordet til at falde sammen under mig så ja det er godkendt og øl i liter glas mums

      Slet