lørdag den 5. januar 2019

ÅRETS FØRSTE UDFLUGT.

Velkommen i 2019, hvor Rygerkupeen tager jer med på en rejse gennem de næste 12 mdr., og med de planer jeg har for i år, garantere jeg for det ikke bliver kedelig læsning. 

Da jeg holdt Juleferie i København spiste jeg på Flammen, hvor jeg fik dette kort, der giver 10 % Rabat ved mit næste besøg på Flammen, dog gælder det kun i Januar.
Skulle jeg ikke gå glip af det tilbud, var min eneste chance i går hvor jeg tog turen med toget til Aarhus.

Nu jeg var i Aarhus ville jeg ind og kigge i Kaufmann butikken, der ligger i Bruuns Galleri. De reklamere med de forhandler Tommy Hilfiger tøj.

Jeg ser således på det,

                                  " Tommy Hilfiger er mode til
                                       den modne mand der gerne 
                                       skilter med, han ikke er
                                       gået bag af dansen og 
                                       stadig er med på
                                       Unoderne. " 


Og derfor ønsker jeg at købe mere af dette brand, men hos Kaufmann er det desværre ikke det store sortiment de har.

Jeg fandt denne bluse eller trøje om man vil , til 1200 kr.

På Nettet kan jeg se det er i MR. butikkerne de har det største sortiment af Tommy Hilfiger.
Man kan også købe det på nettet, men det nægter jeg.

Jeg har intet problem med at købe udklædningstøj på nettet, Herre Gud det er noget der skal bruges en gang, så op i anus med hvordan det ser ud, for det skal jo ikke være perfekt men er blot for sjov.
Men når det gælder tøj og ting jeg gerne vil eje og bruge gennem længere tid, måske for evigt, det vil jeg altså se rigtigt før jeg køber det.
Derfor vil jeg inden længe ud og besøge en Mr. Butik, og se hvad de har af Tommy Hilfiger. 

Og så var det med Letbanen ud til Dokk 1, og gå over til Flammen, her havde jeg bestilt bord til kl. 17:15, og den dyre All Inclusive.
Eller er det nu dyrt ? 
For man kan jo også bare bestille den buffet til 199 kr., i weekenden er den en smule dyrere, men der skal man så betale for det antal drikkevarer man bestiller, og ønsker man også dessert og en kop kaffe, ryger det også på regningen.
Så faktisk tror jeg All Inclusive er billigst, det koster 499 kr., så må du spise lige til du får brug for en sypige der kan sy nye knapper i dine bukser og din skjorte, og du må drikke alle de øl, sodavand, vin og kopper kaffe du kan, og desserten og en velkomstdrink er også med i prisen.
Og så er der den fordel, at man må sidde ved sit bord lige fra personalet møder ind, til de får fyraften.

Og hvor er det dog dejligt man ikke skal skovle maden i sig, men kan læne sig til bage og bare nyde sin aften på Flammen. Give sig god tid til at nyde maden, bestille endnu en øl og lige en mere, og så en kop varm cacao med flødeskum til sin dessert.

Da jeg var færdig med at spise, kunne jeg nå at gå en tur gennem gågaden, og lige få en øl på et værtshus, inden jeg kl.20:54 skulle med toget hjem til Struer igen.

I dag har jeg brugt formiddagen på at rydde op i mit klædeskab, og jeg har virkelig grovsorteret, både sokker og undertøj, sko, jakker, skjorter, T-shirts, bukser og hvad jeg ellers har. 4 store sække blev det til, som nu er kommet i en tøjcontainer. Og så tog jeg mig sammen til at få alle de gamle papkasser jeg har haft stående, kørt op på Genbrug og i papcontaineren.

Da syntes jeg havde fortjent et par gode stykker Smørrebrød fra Struer Smørrebrød til min frokost, og nu har jeg gang i en tøjvask.
Og når det er klaret, skal jeg ud på min Runde Trunte Tur, d.v.s på Irish Pub i Vinderup og på Skipperkroen i Struer, og putte penge i mine Sparebøsser. Og så skulle det ikke forbavse mig, hvis jeg lige slutter denne Lørdag af, med et smut på Hansis Bier Bar.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar