søndag den 2. december 2018

DET VAR 1 GOD WEEKEND.

December måneds første weekend, har været en succes. 

For et par uger siden blev jeg ringet op af Jakob, at han gerne ville invitere mig med til sin 60 års fødselsdagsfest, Lørdag d.1. December kl.18:30. 

Naturligvis sagde jeg Tak for invitationen, og ville da gerne med, selv om jeg da godt nok undrede mig over at blive inviteret med.

Sidste år døde min adoptivmor, hvor hendes familie kom til bisættelsen. Og så regnede jeg ikke med jeg skulle se mere til dem, men så i sommer blev jeg inviteret med til Fætter/Kusine fest, der skulle foregå hos Helle og Jakob.

Og nu blev jeg inviteret med til Fødselsdagsfest, der skulle foregå i Hedeselskabets kantine i Viborg.
Jakob er bonde og driver en stor gård udelukkende med malkekøer og marker, mens hans kone Helle har en stor stilling hos Hedesleskabet, og det var netop derfor at festen skulle holdes i disse lokaler.
Jeg har været med til en fest der før, så jeg vidste godt hvor jeg skulle køre hen.

Jeg købte en fin kurv til Jakob, det var jeg ikke ene om at give ham, Gavebordet var fyldt med flotte kurve. 

Da jeg ankom til festen undrede jeg mig, for der var flere af deres biologiske familiemedlemmer der ikke var inviteret med, og så invitere de mig der ikke længere er en del af familien. Og det er kendsgerningen, at nu hvor min adoptivmor ikke længere lever har jeg ikke nogen familie, og derfor vil jeg heller bruge de familiære titler Kusiner og Fætter, det er vi jo ikke længere, nu er vi bare nogle mennesker som kender hinanden.

Men det var en hyggelig fest, og vi fik noget godt at spise, der manglede hverken mad eller drikkevarer. Der var fadølsanlæg, vin, sodavand, og ved hvert bord stod en hel flaske Rød Aalborg.
Men når man har sin bil med og skal køre hjem igen samme aften, tog jeg blot en øl til maden, og resten af aftenen holdt jeg mig til sodavand.
Og sådan var det nu for de fleste, det der blev drukket mest af var vand. Det betød ingenlunde at festen var fesen, tværtimod, gik der ingen engle gennem kantinen. Der blev snakket, sunget og grinet. 
Jeg kom også i snak med flere af dem der engang var familie, og da jeg til midnat tog afsked var det med en besked om de ønsker at bevare kontakten med mig.
Det er jeg naturligvis glad for at høre, og var da også glad for at være inviteret med til festen.
Så i det nye år, skal vi jo nok mødes igen.


I dag var jeg til Sprit Banko oppe på Det lille Apotek i Struer, det er jeg med til hver Søndag.
Det har været noget sløj med at vinde de sidste to Søndage, og i dag vandt jeg heller ikke. 
Man vinder på række; 1 øl-kort, og på fuld plade; 6 øl-kort.

I dag var der sidegevinster når man vandt fuld plade, og der var jeg så heldig, at hende jeg sad til bord med, vandt fuld plade 2 gange.

Sidegevinsterne vandt jeg, og her er hvad de indeholder:

Det er jo ikke så skidt, jeg møder op igen på Søndag til en ny omgang Sprit Banko, og der håber jeg, at jeg kringler nogle øl-kort. 

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar