fredag den 2. marts 2018

10 ÅRS JUBILÆUM PÅ FJERKRÆ I VINDERUP.

Det var i går Torsdag d. 1.Marts, at jeg kunne fejre 10 ÅRS Jubilæum på Rose Poultry i Vinderup.

Vi skal tilbage til Januar 2008, hvor jeg var Vikar hos JKS som sendte mig ud til forskellige arbejdsplader hvor der var brug for en vikar.
Den bedste arbejdsplads jeg blev sendt ud til, var småkagefabrikken i Nr.Snede . Nej hvor var det bare hyggeligt at arbejde der, alene duften af nybagte småkager, det tog jeg gladelig af sted til både på dag-nat og aftenhold. Desværre var det ikke muligt at blive fastansat, ellers var det jo nok der jeg stadig var i dag. 

Men som sagt i 2008 sendte JKS mig så ud på Rose Poultry i Vinderup, det var jeg nu ikke særlig glad for. Men efterhånden faldt jeg til derude, og søgte om at blive fastansat. Det blev jeg jo så, 1.Marts 2008.

Jeg blev så sendt rundt i alle afdelinger på alle skift, både dag-aften og nathold, inden jeg så blev sendt ud i selve slagteriet. Og der mener jeg faktisk, at jeg har været i 7 eller 8 år nu.
For det var i 2012 det brændte på slagteriet, og da havde jeg netop lige købt helt ny bil, min lille gule Peugeot 107, og den har jeg haft i 6 år nu til Maj.
Så jo, jeg har været fastansat i slagteriet i 8 år nu.

Os ude i Slagteriet har nogle specielle arbejdstider, og det er pisse træls hver gang man er i byen, skal man altid bruge tid på at forklare folk man møder, sine arbejdstider.

Mine mødetider er:
Daghold, fra kl.3:37 om morgenen og så får vi fyraften kl.11:46, inden man så er hjemme er klokken blevet 13, så der er ikke engang 8 timer til man skal i seng igen. 

Dem af mine kollegaer som har det værst med vores mødetider, er dem som har familie. De skal hjem til sure pligter, og familiehygge om aftnen. Så i dagligdagen får de ikke mange timers søvn før de skal op og møde på arbejde, nogle gange ligner de en kat der er blevet hængt.

Der er jeg Gudskelov så heldig, at jeg er single. Så i hverdagene går jeg i seng kl.19:00, og når at få 6 ½ times søvn før jeg skal op igen. Ja jeg står op klokken halv to OM NATTEN, kører hjemmefra klokken halv tre, skal lige rundt og samle et par kollegaer op. Så er vi derude klokken tre, og kan lige nå at skifte til arbejdstøj og få en kop kaffe, inden man skal ind og arbejde.

Og jeg kan da love jer for når jeg kommer hjem, har jeg ingen sure pligter, i hvert fald ikke værre end de kan ligge til dagen efter, det haster ikke mere end det jager som man siger.
Jeg har selvfølgelig den daglige opvask, og et par gange i ugen tøjvask. Men tøjvask får jeg ordnet i det tidsrum jeg alligevel bruger på Facebook og Twitter, så jeg vil sådan set ikke kalde det, en sur pligt. 

I anledningen af jeg i går Torsdag d.1.Marts kunne fejre 10 års Jubilæum på Rose Poultry, som nu hedder HK-Scan, havde jeg kage med til mine kollegaer. 

Og jeg fik skam også en gave. 
Ikke af mine kollegaer, men vores Personaleforening HØNSEGÅRDEN, fik jeg en jubilæumsgave 500 kr. i kontanter.
De penge bliver jo nok brugt på en sjov aften i byen. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar