tirsdag den 20. marts 2018

SE MIT NYE UR.

For et par uger siden, havde Bilka et godt tilbud på et Samsung ur, der normalt koster 2500 kr. I Bilka var prisen sat ned til 1999 kr.

Det ur kunne jeg da godt tænke mig at eje, og tog i Bilka for at købe det.

Før man kunne indstille uret skulle det først lades op, og så skulle man ind på App'en. Der skulle mere end blot en App til at få uret til at fungere, sikke nu noget bøvl. Jeg lagde lortet til side, og spurgte på Facebook, om der mon var nogle der kunne hjælpe mig med at få uret til at virke.
Det var der så, nogle af mine gode venner var forbi i fredags, hvor jeg så langt om længe fik gang i uret.

Fordi jeg nu har købt et Samsung ur, betyder det bestemt ikke jeg har opgivet ideen om at købe et Jaguar ur.

For det her Samsung ur er jo blot et stykke sjovt legetøj, der kun virker når min Samsung telefon er opladet og jeg hele tiden har den på mig, så snart begge apparater er uden for hinandens rækkevidde fucker uret straks op.
Samsung uret har mange sjove funktioner, som nu et barometer. Og så holder det mig konstant opdateret om hvad der sker på Facebook.
Der er også højtaler og mikrofon, så man er i stand til at snakke med folk der ringer til mig, denne funktion har jeg til gode at få afprøvet. Det skulle også være muligt at lytte til musik, og så er der sørme også en skridttæller.
Man kan ikke lade være med at smile når man tænker tilbage på dengang man var knægt, og var i biografen for at se James Bond. Da var man noget imponeret over hans armbåndsur, nu er man blevet ejer af et ur man skulle tro var opfundet af Q, og som man dengang var knægt aldrig havde troet var muligt komme til at eje.
Netop derfor, er det sjovt at have dette Samsung ur.

Men det er min plan, at her til Maj vil jeg ud og købe mit drømme ur, det fede og flotte Jaguar ur.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar