fredag den 30. marts 2018

SKÆRTORSDAGS PARTY PÅ STOPPESTEDET.

Det var ellers min mening jeg ville en tur ud på Irish Pub i Vinderup, i går aftes. Men i stedet røg jeg i byen på Stoppestedet, her i Struer.

Jeg skulle dog først have afviklet en Skærtorsdag med tøjvask, og i anledningen af det nu er en Helligdag, en tur ud til den gode bager i Holstebro.


Ud til Bager Max efter brød, og guf til en lang Påske. 

Da det blev aften tog jeg på Amore for at spise, og der var det jeg så at der kom liv ovre på Stoppestedet. Og da jeg var færdig med at spise, gik jeg over og forhørte mig om hvad der skulle ske.
Jo fra kl.20 til Midnat er der fri bar med øl og drinks, til en pris af 150 kr.
Super sejt ! Så gad jeg sgu ikke tage til Vinderup, men kunne lige nå at få et par øl på Skipperkroen.

Her fik jeg smagt den nye shot fra Jack Daniels whisky, 5 stk. for 100 kr. så kunne jeg give en omgang til os som sad i baren.
Det var pudsigt at se andres ansigtsudtryk, det er bestemt ikke en smag der passer alle tunger.
Jeg kan nu godt lide smagen, og netop smagen; Som det dufter ved Juletid på Hjerl Hede, sådan smager denne whisky.

Nu var det tid at vende snuden hen til Stoppestedet, til en hel aften der kun koster 150 kr. 

Til den pris gider man jo ikke at drikke øl, vel ? Så jeg tog på søfart med den gode Captain Morgan og Coca Cola. 

Det var nu meget hyggelig for engang skyld, at tilbringe en aften på Stoppestedet.

Men for Helved noget trist musik de unge da lytter til i dag. 
Da jeg var ung i 70'erne, var det Slade, Sweet, Gasolin, Shu-Bi-Dua, Boney M, ABBA og Smokey vi lyttede til.
Og hele vejen op gennem 80'erne og 90'erne og et pænt stykke ind i 00'erne var det også det høje humør vi rystede røv til.
Men nu til dags !!! Hvis musikken afspejler tiden vi lever i, må det eddermamen være trist at være ung i dag. For det lyder som om man sidder som en mumie inde på sit børneværelse og der står en ude på gangen og råber ind til dig, ikke et party råb, men i en tone der er lige så trist som dit eget liv. 
Jeg ved godt vi lever i en anden tid i dag, hvor der ude i samfundet er mere vold og en råhed der gør det er mere behageligt at lukke sig inde i sine trygge rammer hjemme på værelset. Det burde man få ændret på, så man ikke spilder hele sin ungdom. Naturligvis skal man have lov at sidde for sig selv og spille computerspil, men man skal fandeme også turde tage ud og være social og i selskab med andre mennesker. 

Da jeg var barn, og vi legede røvere og soldater, eller cowboy og indianer, og to mand frem for en enke, havde vi det bare skægt.
Men straks der bare var en der sagde, nu gider jeg ikke mere. Stoppede legen, uden man kaldte hinanden grimme ting, eller overfaldt hinanden. 
Og hvis din kammerat havde en flot rød brandbil som du kom til at stjæle med hjem, fik du at vide af de voksne at den skulle du aflevere tilbage, omgående. Og ikke nok med man skulle aflevere den flotte røde brandbil tilbage, næ, man skulle også række sin hånd frem og sige undskyld til sin kammerat i mens de voksne stod og hørte på det.
Det er det der giver hår på nosserne, giver gode maner og respekt for hinanden. Det der gør man tør og kan være sammen med andre, fordi man har lært hjemmefra hvordan man skal opfører sig. 

Hvis man skal have de unge ud af deres indelukkede liv, tror jeg sgu de voksne er nød til at tage fat på deres børn. Og få dem ud og lege de gode gamle lege, for det er gennem leg man lære at omgås hinanden. 
Og så kunne man håbe på, det på sigt ikke længere vil være så trist at være ung. 

Da jeg ikke kunne drikke mere Rom & Cola, tog jeg hen på Skipperkroen igen.
Her var der livemusik og en god stemning, så det blev en anelse sent før jeg tog en Taxa hjem.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar