lørdag den 24. februar 2018

MCH : FERIE FOR ALLE.

I dag LØRDAG D. 24.FEBRUAR, tog jeg til Herning til:

Ferie Messen, Ferie For Alle, i MCH. 

Der var mange der havde fået samme ide som jeg, så det var godt at være der ½ time før de åbnede så man stod først i køen. 

Man blev undervejs gennem alle hallerne, budt på gode messe tilbud. Men i år falder min sommerferie først i ugerne 30-31-32, og der hænger de billige tilbud ikke længere på træerne.
Men der er nogle jeg vil overveje.
Det ser ud til jeg kan opleve Formel 1 Grand Prix, enten i Tyskland eller Ungarn, hvor den i Ungarn er billigst. Det kunne nu være meget interessant, også fordi man får lov at opleve en aften i selskab med et par berømte racerkører. 

Men der er også en bustur til Amsterdam i en 5 stjernet bus, eller en tur til England med fly fra Aalborg, hvor man bl.a. også kommer en tur til London.
I London bor en pige som jeg kender på Twitter og som man gerne må besøge, det koster godt nok 140 £ at besøge hende, men så er det også i 2 timer.

I min sommerferie skal jeg besøge en kusine i København, det aftalte vi da jeg var til Onkel Hennings bisættelse i lørdags, at jeg skulle komme over og besøge hende. Og så skal vi ud til Nordisk Film og se udstillingen om Olsen Banden. Men jeg vil nu også se, om  jeg også kan få hende lokket med på Bakkens Hvile og opleve Bakkens Sangerinder.

Jeg skulle nok kunne få råd til både at se København og London, i min sommerferie i år. 
Når man går rundt på sådan en messe bliver man sulten, og Tyskland ville gøre reklame for de også er et godt rejsemål. Det gjorde de med tysk øl og karrypølse, hornmusikken var afblæst og i stedet var der spansk danseundervisning. 
Der var en hel hal afsat til rejsemål i Danmark.
Og der måtte jeg spise en gang til, ude fra Bakken var der ham den berømte Oscar.

Oscars Bøfsandwich er berømte, og smager absolut helt fantastisk.
I mens jeg stod og spiste var der underholdning fra Cirkus Revyen, det var Lisbeth Dahl med den her kedelige tante figur.
Bagefter var det Pjerrot der skulle optræde, det var sært at overvære.
Pjerrot kunne overhovedet ikke få gang i publikum, han forsøgte ellers flittigt, men næ, folk forholdt sig tavse.
Så gik det helt fantastisk for klovnen i børneafdelingen, han havde hele sit publikum i sin hule hånd. 

Det der fyldte mest var Camping, og her var noget for en hver smag og drømme.

I Liebhaver afdelingen var der en autocamper, hvor i man kan medbringe sin bil. Eller var det noget med en campingvogn med tagterrasse ?
Denne campingvogn var der flere der gav udtryk for, at den ville de aldrig turde spænde bagefter deres bil. Jeg tror nu også at den kun er egnet til lastvognschauffører som er van til at køre med lang og tung transport, og ikke til små ældre mænd der nusser rundt med støvsugeren derhjemme. 


Jeg faldt for disse to små campingvogne, de er singlefyrens drøm.
Navnlig den øverste, der er indrettet præcis efter en singlefyrs ønsker. En fin dobbeltseng, en lille hjørnesofa og et køleskab med plads til øl.
Og den på det nederste billed er nu heller ikke et tosset valg, pris på gaden køreklar og med nummerplade: 81.000 kr. 
Der er så intet WC i, men det vil jeg heller ikke have i nogen campingvogn, hvis jeg nogensinde skulle være så heldig at få råd til en campingvogn.
Så bliver WC'et sløjfet, og vil i stedet blive brugt som ekstra skabsplads.
For der er fandeme ikke nogen der skal sidde og skide i min campingvogn, for jeg ved godt hvem der så kommer til at gøre rent. Så må folk sgu bevæge sig op på campingpladsens toiletter, færdig !

Ree Park var også tilstede på Messen, sidst jeg var i Ree Park var sammen med mine kollegaer, hvor vores personaleforening HØNSEGÅRDEN havde arrangeret turen. Det var året før de fik det lille tog, så jeg tror nu jeg vil have en en-dags tur til Ree Park her til foråret, for så vil jeg over og have en tur med det tog.
Fut fut !

Så havde jeg set det jeg ville, og tog hjem igen.












1 kommentar:

  1. Hej Lasse. Spændende med en masse ferie forslag. Jeg håber du finder en god løsning.

    Jeg er lidt nysgerrig på damen du kender i London. Det lyder jo mægtig fint med sådan et besøg, men hvad dækker de 2 timer over? Det vil jo kræve noget af en udholdenhed.

    Mvh. Pether

    SvarSlet