lørdag den 17. marts 2018

SÅ ER DET ATTER TID TIL EROTIK WORLD I VALBY.

Sidst der var Erotik World i Valby Hallen, passede det som en diller i et kondom med, at det var lige da jeg fik Efterårsferie.

Og sørme om det så kommer til at passe perfekt igen, når jeg til April i uge 15 holder Forårs ferie, at da kan jeg indlede min ferie med en fræk tur til København. 

Jeg har som Egon Olsen timet og tilrettelagt udflugten, så jeg kan nyde en forlænget weekend i København.

Jeg undersøgte de forskellige hotel priser, både Wake Up og CabInn, og endte inde på HOTEL.COM 
Her fandt jeg frem til Ascot Hotel, der ifølge Google Map ligger lige rundt om hjørnet henne ved den gamle Cirkus bygning. 
Kigger man på hjemmesiden ser man at Ascot Hotel er et luksus hotel, men stort set til samme pris fra fredag til tirsdag som de to billige hoteller. Jeg forsøgte også med Allégade 10 ude på Frederiksberg, der er det billigste hotel med priser fra 400 kr., men der er alt optaget i den weekend.

Så jeg har valgt at bo på luksus hotel, og har betalt 2500 kr. Det så uden morgenmad, som jeg for et ekstra beløb kunne vælge til, men det gør jeg nu ikke. 
At bo på et hotel hvor morgenmad er incl., er udmærket hvis det drejer sig om en enkelt overnatning. Men når man skal bo der i flere dage, syntes jeg det bliver ensformig at blive nød til kun at spise morgenmad det ene sted, når nu man ved der også er andre skorstene der ryger. For jeg vil da ud og have brunch, og da også spise morgenmad hos min favorit bager; LAGKAGEHUSET. 
Når jeg fredag d.6.April får fyraften begynder min ferie, der tager jeg toget til København.

Lørdag eftermiddag tager jeg til Erotik Messen i Valby Hallen. Hvad der kommer til at ske om søndagen har jeg ikke besluttet endnu, men jeg har længe gerne ville se Arbejder Museet, eller besøge Carlsberg. 

Mandag ligger helt fast hvad der skal ske, der vil jeg simpelthen nyde at imens mine kollegaer står ude på Fjerkræ i Vinderup og hænger kyllinger op, sidder jeg i Lagkagehuset og spiser rundstykker og en basse. Og bagefter, tager jeg på Shopping på Strøget. 

Tirsdag d.10.April går turen hjemover igen, med Flixbus kl.13:00, så er jeg i Holstebro kl.17:30. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar