lørdag den 24. marts 2018

BRØNDUMS SNAPS.

Jeg har lige været en tur i Bilka, skulle blot have nogle småting. I dag var der flere boder med smagsprøver, og en af dem bød på en snaps.

En nyhed fra Brøndum Snaps jeg blev budt på en smagsprøve, jeg er begejstret.
Jeg har fået en del snaps gennem livet, af de forskellige typer, og syntes nu en snaps er bedst når den har været en tur i fryseren.
Men denne Brøndum Snaps på 38 %, kan drikkes som den står der ved stuetemperatur. Den er smagsfuldt krydret med Rom og Sherry, og har en meget behagelig og lun smag der ikke river i næsen, jeg tror den vil være en velkommen gæst på Påskebordet i selskab med den velsmagende Carlsberg 1883.
Prisen på sådan en flaske Brøndum Snaps var 99 kr., så jeg købte en flaske.

Hvornår jeg kan invitere gæster så vi kan få den smagt, aner jeg ikke. Det er for sent at invitere til Påskefrokost, de fleste har jo nok planlagt hvad de skal lave i Påsken. Og jeg selv skal på arbejde om lørdagen, det skal man jo, når man er ansat på en fødevarefabrik. Så jeg kan ikke overskue hvornår jeg skulle invitere folk, til en Påskefrokost. 

Jeg vil gemme den til sommer og håbe på, man så kunne arrangere en grillfest, hvor jeg kan sætte flasken på bordet. 

Jeg tror også, at denne Brøndum Snaps vil smage godt i kaffen. Når jeg er på Skipperkroen ser jeg, at dem der får en bette sort , en kaffe med snaps i, skal de alle have sukker i for at tage den grimme smag.
Jeg vil tro at denne her snaps kan bruges som en bette sort uden sukker, fordi at sukker vil ødelægge den fine smag.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar