tirsdag den 28. november 2017

SPAREBØSSEN PÅ SKIPPERKROEN I STRUER.

Det var i Lørdags d. 25.November, at sparebøssen på Skipperkroen i Struer blev tømt, og vi kunne få udbetalt vores opsparede penge.

Inden vi nåede så langt som til udbetaling af penge, skulle der i Foreningen være Generalforsamling.

Der var 2 poster som jeg gik efter at blive valgt til, og det lykkedes mig.

Den ene post er optælling af penge, hvor jeg er med i turnus ordningen, så det ikke hænger på de samme personer, at møde op hver torsdag for at tælle penge.
Jeg syntes faktisk det er en af de fineste pladser i en Spareforening man kan blive valgt til, det skal være sådan at medlemmerne af Spareforeningen har blind tillid til at vi varetager deres penge korrekt. Så når de hver uge i de næste 11 mdr. tager på kroen op putter penge i kassen, kan være sikre på de får pengene udbetalt igen, den sidste Lørdag i November måned.

Man har hørt om spareforeninger hvor medlemmerne ikke kunne få udbetalt deres penge, fordi man lod langfingrede typer stå for optællingen uden at holde dem i ørene.
Dette kommer aldrig til at ske på Skipperkroen, her er altid tre optællere til stede, og som regel er formanden der også. Og i banken er der også en sikkerhed, man kan ikke uden videre gå ned og hæve pengene og så stikke af med dem.

Den anden post jeg blev valgt til, er Festudvalget. Denne post glæder jeg mig også til at beklæde, og sætte mine fodspor.

Festudvalget skal arrangere 2 årlige fester; en sommerfest og en Julefrokost. Der udover også en udflugt, og nogle små arrangementer i løbet af året.

Det er min opfattelser der bliver spillet for meget Kim Larsen, og når der er livemusik står der næsten altid en med en kasket på hovedet og en guitar i hånden, og spiller Kim Larsen sange.
Da jeg var barn/ teen ager var der et program i radioen der hed: P4 på P1 hver søndag aften, så jeg er vokset op med Kim Larsen og Gasolin, og er naturligvis stor fan af ham, men nogle gange kan det også bliver lidt for meget af det gode.

Så mine fodspor bliver at ligge Kim Larsen lidt på is.
Lad os forsøge at gøre plads til andre genre og andre kunstnere, nogle som ikke optræder længere men hvor kopibands får musikken til at leve, f.eks. De Gyldne Løver, Bjarne Liller, eller måske Lille Palle eller Bakkens sangerinder.

Vi kunne også tage tilbage til den Amerikanske popscene i 50'erne der ikke kun var Elvis.
Der var også hits som : Mr. Sandman eller Smoke get in your eyes.
Ja lad os tage tilbage til en tid hvor man røg Lucky Strike, uden filter. 

Generalforsamlingen var nu forbi, og vi var nået til det punkt folk så frem til, at man kunne få sine penge udbetalt.

Jeg vil ikke her komme nærmere ind på hvor meget jeg fik udbetalt, men blot fortælle, at leje en lille sprække i sparebøssen på dit lokale værtshus, kan altså godt betale sig.

Jeg har nu råd til at gå ud og købe lidt luksus, og resten af beløbet er sat i banken.
For i uge 15 i April måned lige efter Påske, der holder jeg en uges ferie. Den uge indledes med Erotik Messe i Valby Hallen, og slutter af med Dansk Toppens 50 års Jubilæums show i Herning.

Og så bliver der også til en fed sommerferie i 2018. 
Jeg har en kollega som foreslog mig at tage en tur til Sunny Beach, da jeg spurgte ham om ikke det var for de helt unge. Lagde han sin arm omkring mine skuldre og sagde: Det er for singler. Og du har kun dig selv at takke, hvis ikke du får det sjovt.
Det er da det jeg vil i 2018, holde en uges sommerferie på Sunny Beach.

Det kunne jeg jo også foreslå som et rejsemål i Spareforeningen, dog kun på en betingelse, at man som single får lov at have et værelse for sig selv.

Jeg glemmer aldrig da jeg som ung, den første og eneste gang jeg var på Ibiza, hvor jeg delte værelse med et par kammerater. Hold nu kæft for et mareridt ! Det var dem der bestemte hvornår vi skulle stå op og gå i seng, og hvor vi skulle spise og hvad vi skulle opleve. Og var man så heldig at møde en fræk tøs var man så uheldig tvunget til at sige nej til hende, fordi man delte værelse med nogen. Så der var altså nul fisse på Ibiza, jeg tager Fandeme ikke til Sunny Beach også være tvunget til at sige nej tak til fisse, og det ligger helt fast og er IKKE til diskussion.
Vi kan sagtens tage af sted sammen og få en skæg ferie, men vi SKAL have hvert sit værelse.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar