søndag den 12. november 2017

HØNSEGÅRDENS JULEFROKOST.

Når jeg er doven og tager til bageren, nøjes jeg blot med dem vi har her i Struer. Men når det skal være selvforkælelse og noget mere lækkert, tager jeg til Holstebro, ud til Bager Max.

Har man en rigtig god veninde man gerne vil imponere, og fortæller hende, at jeg giver kage. Skal du i hvert fald ikke købe kagen hos nogle af de bagere vi har i Struer, for så vil hun kigge skuffet på dig og udbryde: Så god en veninde syntes du åbenbart heller ikke jeg er.
Der er kun et at gøre, start bilen og kør ud til Bager Max.
Der har jeg ofte stået sulten og kigget på denne kage og har tænkt, jeg må finde en anledning hvor jeg kan få lov at servere kagen. Det er for meget til en person, anledningen til at få den smagt, gav min gode kollega og veninde Anette mig. I går skulle vi til Hønsegårdens Julefrokost, og så sagde hun vi skulle samles nogle stykker ude hos hende til en forfest.
Så sagde jeg at så vil jeg have lov at give kage, for nu vil jeg have den kage smagt.
I orden ! Ude hos Anette var jeg ene herre med tre skønne kvinder, og jeg kan da love jer for, det var ikke skuffelse der stod malet i deres ansigter da kagen blev sat på bordet, de sad med et syndigt glimt i deres øjne, og kagen smager som den ser ud, absolut helt fantastisk godt. Der var lige til vi alle 4 kunne få 2 gode stykker hver.
Så nu må jeg have fundet en ny anledning hvor jeg kan tage ud til Bager Max, og købe en kage mere af samme slags.

Jeg havde også købt en værtinde gave til Anette, forestil jer man kom med sådan en gave til en kvinde i Sverige, var man helt sikkert blevet straffet for sexchikane.
Men når man kommer med sådan en gave til en kvinde i Danmark, får man både kys og kram, og hun sætter et billede ind på Facebook, så alle kan se gaven hun har fået.
I Danmark tør vi godt at være uartige, heldigvis da.

Nu skulle vi af sted til Julefrokosten, en Julefrokost for alle ansatte på HK Scan i Vinderup, arrangeret af vores Personaleforening HØNSEGÅRDEN.

Den ene af kvinderne hos Anette drak kun sodavand, så det var hende som kørte os fra Hem til Hjerm Sognegård, hvor den festlige begivenhed skulle finde sted.

Der var flot pyntet op, og der var en DJ og en bartender og en udsmider. Den eneste af dem der ikke havde noget at lave gennem hele aftnen, var udsmideren. Vi opførte os alle pænt og havde en skide sjov aften.

Festen varede til kl.1, så var det forbi og Anette skaffede os en chauffør der kunne køre os ud til Hem, hjem til hende.
Kun Anette og mig, men vi er aldrig i tvivl om vi har et forbandet godt og stærkt venskab ingen af os ønsker at sætte på prøve, så vi sover naturligvis i hvert sit rum. Anette i sit soveværelse og jeg inde i stuen hos hendes hund.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar