lørdag den 4. november 2017

STØVLEDANS I HERNING CENTRET.

I MX læste jeg en annonce for PAW sko, at de i denne weekend kører et tilbud på vinterstøvler. Sådan et par kunne jeg godt bruge og tænkte, at jeg da kunne tage en endags tur til Aarhus, for at købe dem.
Men så så jeg på PAW hjemmeside, de også har en forretning i gågaden i Herning, det var jo noget nemmere og så kunne jeg jo også få prøvet den Brunch, restaurant  Flammen reklamere med.
Men der ligger også en PAW forretning i Herning Centret, og derude har de cafe Liva, der tilbyder Brunch til kun 79 kr. Det blev det jeg valgte, og så må Flammen vente til en anden dag.

Jeg orkede ikke at køre i bil, tog i stedet toget til Herning. Det er Spaghetti toget det fordømte IC-4 der nu kører som Regionaltog mellem Struer og Fredericia, det er nogle flotte sæder og man sidder meget magelig. Men det lyder som var man ude at køre i en FIAT 127, der skæres tænder ved gearskift.

I Herning skulle jeg videre med Bus nr.7, der køre ud til Herning Centret.
Der ude lagde jeg ud med at spise Brunch i Cafe Liva, meget lækkert mad og så til den pris, jo det kan godt gå an.

Og så var det hen til PAW og få købt de støvler jeg har set i reklamen.

De her vinterstøvler der normalt koster 649 kr., er sat ned til 389 kr. De er lækre at have på og varme, så nu kan vinteren bare komme an.

Hos Viktor kunne jeg ikke stå for denne trøje til 300 kr.

Det står lysene klart at den trøje skal jeg nok få meget sjov ud af at have på i byen, her i den søde Juletid. Når man trykker den på næsen, spiller den Julemusik.

Og så kunne jeg bestemt heller ikke stå for disse sko, hos Tigeren:
Nu var det på tide at finde bussen tilbage til banegården, og næste gang jeg tager i Herning Centret bliver når Skifteretten udebetaler den arv jeg får af min mor.

Det skal jeg fortælle jer hvorfor!
Jeg var forbi den ur butik der ligger skråt overfor Jensens Bøfhus, der har de mit drømme ur.
Jaguar.

I butikken forklarede jeg at det længe har været mit drømme ur, og nu får jeg snart min arv efter min mor udbetalt, og så vil jeg købe uret.
De var så flinke at tage urene frem så jeg rigtig kunne studere dem, de er flotte og har nogle fede detaljer og så er de dyre, koster over 5000 kr.

Jeg fortalte og viste dem mit Festina guld ur jeg købte da jeg fyldte 50, altså for snart 5 år siden.
De kunne fortælle at Jaguar urene er Festina der står bag, Jaguar er deres luksus ure. Så sagde jeg at så ved man det ikke er noget pjatværk men rigtig kvalitet man kan stole på.

Min plan lyder således: Når jeg får udbetalt arven, finder jeg en lørdag hvor jeg tager i Herning Centret og køber et Jaguar ur.
Og nu er det ikke hver dag man køber sit drømme ur, så det skal naturligvis fejres. Så når uret er købt tager jeg på Flammen, hvor jeg vil have den dyre Brunch. Det er den til 250 kr., hvor der for øvrigt er fri champagne med i prisen.
Se så kunne jeg godt finde på at invitere nogle med, for champagne er nu sjovest at drikke i selskab med andre.
Så lad os få en rigtig fed lørdag i Herning. 


 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar