onsdag den 22. november 2017

MIN 55 ÅRS FØDSELSDAG.

Det var i går jeg blev et år ældre, jeg er nu 55 år.

Dagen skulle fejres, først ude på arbejde. Der plejer vi når vi har fødselsdag, at give kage, eller rundstykker.

Jeg har sommetider tænkt på det kunne være morsomt at give Æbleskiver, men med de fucking pauser vi har på kun 15 minutter, kan man ikke både nå at varme Æbleskiverne i micro ovnen og så nå at få dem spist. Det er sådan en happening man må droppe, og så bare nøjes med at give kage.
Jeg havde købt 10 chokolade roulader og 4 æsker romkugler, og de blev spist rub og stub.

Når nu man fylder 55 år er det en halv rund fødselsdag, og dette ville man jo gerne fejre, og invitere sine venner til en fest så det kunne fejres med manér. 
Jeg havde skam også gået og sparet sammen til et brag af en fest, og der stod efterhånden nok til at der kunne hyres en stripper og serveres sprut og øl.
Men hvad sker der når man har mange penge stående på sin konto ? Jo så kommer naturligvis uforudsete udgifter, og rydder hele ens konto.
Bilen skulle til eftersyn, det havde jeg lagt til side til, men så sagde de hos Peugeot at min bil også skulle have en undervognsbehandling. Så røg de penge, og så gik vandhanen på mit badeværelse i stykker, så der skulle et helt nyt blandingsbatteri til, samlet udgifter løb op i 10.000 kr.
Så er der hverken råd til stripper eller fri bar, og så må man jo nøjes med.

Min fødselsdag faldt i år på en Tirsdag, og hver Tirsdag plejer jeg at tage på Skipperkroen i Struer for at spise. Det er simpelthen så hyggeligt, og noget man går og glæder sig til, og så føles ugen ikke så træls at komme igennem.
Det er jo ikke sådan at vi drikker os i hegnet på en tirsdag aften, da de fleste af os skal op og på arbejde Onsdag morgen. Så det bliver lige til en enkelt øl til maden, og et par timers hygge i et godt selskab. Vi er nogle som mødes fast hver tirsdag og sidder ved vores stambord og spiser, og det har udviklet sig til nogle gode venskaber.

Så var det jeg kom i tanke om, at det sgu da det jeg gør. Så jeg sagde at Tirsdag d.21.November er det min fødselsdag, og der giver jeg mad + en øl eller sodavand, det er en kuvertpris på 50 kr.
Måske billigt sluppet, men så ville jeg ikke have nogle gaver, da jeg ikke holder fest for at få gaver, men fordi jeg nyder vores fællesskab.
Den var de med på, og vi var samlet 10 venner ved stambordet, hvor der sørme i dagens anledning var lagt dug på, samt et flag og levende lys. Og maden vi fik at spise, var Dansk bøf med bløde løg, brun sovs og kartofler. 

Folk kunne alligevel ikke dy sig for at give mig gaver, nogle søde gaver for hyggens skyld.

Chokolade og en kasket.
Og så ham her, den lille Julemus med 5 øl-kort. Så er det ikke kun musen der har en bette ski på, det får jeg jo også, når jeg har brugt de 5 øl-kort.

Det er nu dejligt man kan holde sådan en lille fest på en almindelig tirsdag, og at festen bliver både festlig og hyggelig.

Men jeg vil nu gerne have lov at arrangere en stor fest for mine venner, og vil inden længe ringe til Skifteretten høre om jeg da ikke snart får udbetalt min arv.
Jeg vil ikke vente til min næste fødselsdag med at holde fest, hvis det nu kunne komme til at passe med at jeg får udbetalt min arv op til Påske.
Så vil jeg have det Jaguar ur jeg drømmer om at eje, men jeg vil også have lov at arrangere en lille Forårsfest.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar