onsdag den 11. januar 2017

MIN MOR SKAL FLYTTE

I fredags ringede de til mig fra boligselskabet, at jeg bliver nød til at forklare min mor det, at hun skal flytte.
De havde forsøgt, men min mor er ikke civilbetjent men senildement.
Sådan er det i min mors familie, nogle af dem dør tidligt at kræft, og de er væk. Og de andre har et jernheldbred og bliver meget gamle, men senile.

Jeg fik forklaret at boligselskabet er i gang med en større renovering af samtlige lejligheder, og det kan man følge med i når man kører ad Søndergade, nu er turen kommet til Ringgade.
Min mor skal så flytte over i en anden lejlighed, kan hun så få lov at blive boende der ? Nej, for de lejligheder rives ned når de er færdige med renoveringen, så der skal hun flytte tilbage igen, det er noget bøvl.
Heldigvis sørger de for der kommer flyttefolk, og de betaler også for flytningen + de udlevere gratis flyttekasser.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på senildemente der ikke har nogle til at hjælper sig, hvordan skal de hitte redde i alt det der skal sættes i gang ?
For i mandags skulle vi i banken, og have ordnet det med huslejen. Bagefter hen til Borgerservice, for hun skal have stoppet boligstøtten til sin nuværende lejlighed, og ansøge om boligstøtte på ny til den lejlighed hun skal flytte over i.
Og når hun så engang kan flytte tilbage til sin lejlighed, skal vi hele den tur om igen.

Vi har så fået pakket i kasser, også her er der ikke megen hjælp til senildemente uden hjælp, for kasserne er jo ikke slået ud, det skal man selv rode med. Jeg har prøvet det før, men min mor kunne ikke finde ud af det.

Men vi fik hendes ting pakket ned, så det er klar til når flyttefolkene kommer d.1.

Alt det hun ejer af fine ting, det sgu ikke noget hun bruger mere og jeg gider ikke arve det. Jeg er gudskelov enebarn og skal ikke diskutere det med nogen, for den dag min mor er borte, ringer jeg til dem der opkøber dødboer. Og så er jeg af med det.
Når hun er kommet over i den midlertidige lejlighed, kunne jeg nu godt tænke mig at foreslå hende, at få det solgt nu, så vi skal slæbe rundt på det.

Men i hvert fald, nu har vi tingene på plads.1 kommentar:

  1. Du har så meget ret i at vi som enebørn ikke skal afklare med andre hvordan vi handler ......men for pokker hvor kunne det altså være rart indimellem at have nogen at dele forældreproblemerne med :-) Nåede ikke at læse dit indlæg den dag jeg så den på FB ...... men bedre sent end aldrig :-)

    SvarSlet