lørdag den 14. januar 2017

DRÆBERNE FRA NIBE.

Jeg kom en del til Nibe i 90'erne og begyndelsen af 00'erne, derfor er det en af grundende til jeg syntes denne film er pisse sjov.
Jernkroen hvor de holder til, den kro kom jeg ofte på dengang, og jeg husker de lavede nogle skide gode Cowboy toasts. Havnen i Nibe, der har jeg holdt mange rygepauser.

Filmen DRÆBERNE FRA NIBE, er Ole Bornedals forsøg på at skabe en folkekomedie/ farce, og det syntes jeg faktisk lykkes ganske godt for ham.

Vi møder 2 ægtepar der har glemt at elske hinanden og går hinanden på nerverne, og sex er der intet af.

Og når de sidder på kroen, ynder kvinderne at svine deres mænd til i fuld offentlighed, naturligvis til stor morskab for kroens øvrige gæster. Og hvad sker der så når mændene tager bladet fra munden og giver kvinderne igen, af samme skuffe ? Så bliver de mopset og skrider.

Det går sådan at mændene vil skilles fra konerne, men en skilsmisse er dyr. Så de hyre en lejemorder fra Rusland, det finder kvinderne ud af, i første omgang får de et chok. Men hyre så også en lejemorder, sådan en typisk Miss Marple fra England.

Men i begge lejre går det ikke som de havde pønset på, for det filmen vil fortælle er, at når man bliver så vrede på hinanden i et forhold, at man får lyst til at slå ihjel. Så skal man prøve at finde hinanden igen, det man blev forelsket i.

Mændene kommer over på kvindernes banehalvdel og tager med til salsa dans.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar