lørdag den 21. januar 2017

ER DONALD TRUMF NU SÅ TOSSET ?

Fredag d.20. Januar 2017, var en historisk dag hvor USA's 45. Præsident blev indsat. Hans navn er Donald Trumf.

Mange især på Venstrefløjen er stærkt kritiske, men er der grund til at være så urolig for vores fremtid ?

Donald Trumf siger, hvis de øvrige NATO lande skal regne med hjælp fra USA så skal de bruge 2 % af deres national brutto produkt på militæroprustning.
Dette budskab giver glæde i bl.a. Danmark, det betyder nemlig at flere kommer i arbejde.
Det er da ikke så tosset.

Donald Trumf siger, han vil indlede forhandlinger med Putin om ophævelse af sanktioner mod Rusland.
Det skaber optimisme i Rusland, da det kan betyder flere kommer i arbejde. Og optimisme skaber fred, det er jo heller ikke tosset.

Donald Trumf siger, han vil hæve tolden skabe en handelssanktion for at få flere til at vælge at købe amerikanske biler frem for europæiske biler. Og at det ikke kun er amerikanerne selv der skal købe flere amerikanske biler, det skal europæerne også.
Det så her man lige må trække i håndbremsen !

I 60'erne skrev Johnny Cash en sang om en mand der arbejdede på en amerikansk bilfabrik. Hver dag stjal han et stykke med hjem, så det til sidst lykkedes ham han bygge sin egen amerikaner bil.
Den sang er ikke blot et eventyr, det er en sand historie som har fundet sted, og bilen har eksisteret i virkeligheden. Det var dengang alle drømte om, at eje en amerikanerbil. Den drøm er der vist ikke mange der har i dag, ikke engang The Kardashians gider at eje en amerikansk bil, de kører alle i biler importeret fra Europa.
Lad os gå tilbage til TV serien DALLAS !

JR., Bobby, Miss Ellie, Lucy, kørte alle i europæiske biler, det var kun Jock Ewing som kørte i en ægte amerikaner slæde.
Go'e gamle Jock, kørte i en Ford Lincoln.

Hvis Donald Trumf ønsker, at vi alle skal få lyst til at eje en amerikansk bygget bil, nytter det ikke med nogle handels drillerier, det får de ikke solgt flere biler af.
Den amerikanske bil industri må vække drømmen til live igen, at man virkelig ønsker at stjæle en bil med hjem i sin madkasse stykke for stykke så man kan bygge sin egen amerikanerbil.
Hvis de igen bygger biler som selv amerikanerne gider at eje, så skal vi europæer som også nok falde til patten.

Jeg er ikke bekymret over fremtiden, og frygter ikke at det er Putin og Trumf der starter 3.Verdens Krig, de taler begge om de vil skabe fred.

Her er jeg langt mere bekymret for vores egne politikere.

Vores egne politikere har slet ikke befolkningen med sig, og det er hele vejen ned gennem Europa, at landet ligger således. De har oplevet Brexit, at nogle benyttede sig af chancen til at sige Fuck You EU. Oven i købet ser det ud til det var så tosset, de er ikke havnet hos rotterne snarer tvært imod ser deres fremtid faktisk lysere ud.

Vores politikere oplever også, at rigtig mange mennesker seriøst ser Putin og Trump som to stærke politikere der vil skabe en fredelig fremtid, mens de ser vores egne politikere som en samling svagpisserer.

Vi er alle så skide træt at den politiske korrekthed, at vores politikere ikke lytter til os, kun sidder på taburetten for den fede løn og efterfølgende pensions skyld. Og mange lider af politikerlede.
Hvor ledes reagere vores politikere på den svada ?
De reagere som om de har tabt sutten, er sure og fornærmet og kalder deres vælger for dumme. Og de forsøger skam også at lukke kæften på de værste kritikere, ved at forbyde dem at ytre sig på de sociale medier.
Hvad har vores europæiske politikere dog tænkt sig at få ud af det ?
Hvis de tror de med tvang kan få os tilbage i folden tager de meget fejl, det eneste der kommer ud af denne krig mellem politikerne og deres vælgere, er, at Donald Trumf får endnu flere fans i Europa, fordi vi ser og hører, at han lytter til sine vælgere og så tør han at lange nogle verbale lussinger ud til både de europæiske og amerikanske politikere.

Vi har set i Nyhederne vores politikere forsøger at vække den russiske bjørn, det gør mig urolig. Gudskelov har vi i Danmark, en fornuftig politiker, hun hedder Marie Krarup, som siger det er ikke den vej vi skal gå, ingen af os har glæde af at skabe en utryg fremtid. Det har hun fuldstændigt ret i.

Vores politikere skal holde op med at te sig som var de en vuggestue hvor de både har skidt i bleen og tabt sutten, de bliver nød til at opfører sig som voksne og ansvarlige mennesker, og udfører det arbejde deres vælgere har valgt dem til at udfører.
Vores politikere må på banen og vise de kan spille bold med Putin og Trumf, og så føre en fornuftig politik, få skabt nogle resultater og en fremtid vi alle ikke frygter, men glæder os til.

Så skal de næste 8 år med Donald Trumf ved roret, såmænd  nok blive vellykket for os alle.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar