fredag den 12. juli 2024

SØNDERJYSK PIPFUGL PÅ Æ BETTE BAR

 

Jeg havde truffet en beslutning om, at Torsdag eftermiddag, skulle bruges på Æ BETTE BAR i Vinderup. Jeg ville ud og tømme den flaske Rom, jeg har stående. 

Først skulle jeg omkring banken og hæve penge, og bag efter have noget at spise. Jeg satte mig ved CAFE KC, hvor jeg fik en Bøf med Spejlæg. 

Så med toget til Vinderup, jeg ankom kl.11:30, en ½ time før Æ BETTE BAR åbner. 

Jamen så kunne jeg nå hen til HOLMS BAGERI, 


som på FACEBOOK reklamere med, Whalesboller med Romcreme. 

Sådan en købte jeg og en kop kaffe, og satte mig ved bordet uden for butikken. I Struer hvor vi er omkring 20.000 indbyggere har vi ingen bager, så her kan man slet ikke få så lækre kager. Så man må en tur til Vinderup, hvis man vil synde. 

Klokken blev 12 og nu åbnede Æ BETTE BAR.


Sidst jeg var gæst på Vinderups hyggelige værtshus, vandt jeg 2 øl-kort, dem kunne jeg da få brugt inden jeg gik i gang med min Rom.

For hun har fået nye øl mærker i huset, Odense Pilsner, og 


Den Sønderjyske BLACK BIRD. Dem havde hun kun fået en kasse hjem af, for at prøvesmage. Det er en øl folk virkelig godt kan li', så jeg skal da love for, der gik Ringridderfest i den, de pipfugle fløj hurtigt hen over bardisken. Til sidst var der kun 4 øl tilbage, dem trak vi numre om. 

Så måtte man prøve dem fra Odense,


jo jo det er en god øl. Men jeg foretrækker dem fra Skive,


HANCOCK BLACK


Så var der en som ville give en drink, meget forfriskende oven på alle de øl.

Der kom gang i Juke Boxen, alt det gode gamle Glam Rock fra 70'erne, Sweet, Slade, Suzy Quatro og Smokie. Og Peter Belli med Teddybjørn. Sikke en fest vi havde.


Og så ville jeg smage den velkendte, og så den nye.



Jeg kom slet ikke i gang med min Rom, så den står lige så fint oppe på hylden. Det bliver næstegang jeg kommer derud, så skal den flaske tømmes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar