mandag den 15. juli 2024

HAR KØBT NY KABINE SCOOTER

 

I sidste uge oplevede jeg det værste, min røde Kabine Scooter, ville pludselig ikke længere.


Der var strøm nok på, men den ville ikke starte eller køre. Så var gode dyr jo rådne, ind og kigge på FACEBOOK. Jo der var en magen til til 11.000 kr., men den står i Brande. 

Men se, så har jeg en kammerat her i Struer, som havde en af de lækre Kabine Scooter til salg, pris 14.000 kr. Jamen den pris er jeg med på, og kan betale kontant.

En anden kammerat, ville købe min røde. Fordi han er en kammerat fortalte jeg ham ærligt, at han nok skal regne med den skal have en anden motor, og nye batterier, og 2 nye dæk til forhjulene. Han kunne få den for 1500 kr., jeg fik pengene, og han fik den hentet. 


I dag fik jeg min nye Kabine Scooter, det er en ældre model. Men den har el-drevne sideruder, og helt nye batterier. Den kunne køre helt omme fra Havnen og op til XL-BYG , og hjem til mig, en tur den ikke brugte nævneværdig meget strøm på. Den tur kunne min den røde ikke klare, den kunne ikke først køre ned til banken, og op til Løvbjerg og hjem, på en opladning.

Så jeg er godt tilfreds med den handel, og glæder mig til de mange køreture. 

Jeg håber der snart blive bedre vejr, så jeg kan tage en tur ud til FODERBRÆTTET I HANDBJERG, og få en is. 

Den køre 25 km/t, så den må jo gerne køre på cykelstien, men om jeg lige frem tør køre helt til Vinderup heller Holstebro, tvivler jeg nu på. 


Den er indrettet med et speedometer og mit strømforbrug, og bakkamera.


En MP3 afspiller er den også udstyret med, den virker dog ikke. Højtalerne er der, på et tidspunkt vil jeg købe en ny eller en radio, så jeg kan høre noget musik på turen.


Den er hvid, derfor giver jeg den navnet: BLONDINEN. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar