søndag den 2. april 2023

BILMESSE 2023

 

LØRDAG D. 1.APRIL, havde jeg sat mig for, at jeg ville til Bilmesse i Fredericia. 

Jeg tjekkede Rejseplanen, hvor jeg ku' se DSB kræver 241 kr.  så kommer man direkte til Fredericia fra Struer. Men jeg skal også hjem igen, den billet koster også 241 kr. Heldigvis bor vi i ARRIVA LAND, deres ONE DAY billetter koster i denne weekend 99 kr. . Så kommer man kun med til Vejle, hvorfra man skal videre med DSB til Fredericia, hvilket er betydeligt billigere. 1 gang 99 kr. + 2 gange 43 kr. 1 besparelse på 297 kr. 


Dette betød jeg Lørdag morgen måtte stå op kl.4, og så med Arriva toget kl.6:04. Det gør ikke spor, for på Vejle station har min favorit bager til huse:


LAGKAGEHUSET. 

Her kunne jeg nyde min morgenkaffe, inden jeg skulle ud på den sidste strækning til Fredericia.


I Fredericia holder Taxaerne på stribe ved banegården, så det var blot at stige ind i en Taxa og blive kørt ud til Messecenter C. 


Jeg nyder at være alene af sted til Bilmessen i Fredericia, at man ikke skal diskutere med nogle, men bare kan gøre som jeg plejer.

Første rundtur er for at se om der er noget der er værd at købe, det med at købe, venter jeg med til jeg tager hjem igen.


Jeg er kørt træt i modelbiler, dem har jeg nu 3 hylder med, det må være nok.

Jeg er mere interesseret i at finde den rette flyvemaskine til, Lasses Lufthavn. De har også modelflyvere på messen, men de er tisse dyre, koster fra 2500 kr. Så er det man lader muldvarpen blive i baglommen.

Jeg skal i løbet af Foråret og Sommeren både til Frederikshavn og Aarhus, jeg må der se, om jeg kunne rende ind i den rette Flyvemaskine. Jeg syntes det ville være rammende at have sådan en stående på bordet, når nu jeg hygger mig med FLYVERSJUSSER.


Jeg fik set på biler, dem var der mange af. Som I kan se flere af, i mit billedgalleri. 

Det var blevet tid til at få noget at spise, de små madboder gider jeg ikke, jeg vil have noget ordentligt nu jeg er ude for at hygge mig.

Oppe på 1.sal i kantinen, får man altid noget lækkert mad. Min ide var smørrebrød, den plan blev hurtigt skudt ned, smørrebrød får man nu så tit. Dagens Ret er nu længe siden jeg har fået, det var BØF MED LØG.


Hvor var det lækkert, bøffen var gennemstegt og saftig, en velsmagende sovs. Det bedste er dog, der blev ikke sparet på de bløde løg.


Da jeg havde spist var det tid til anden rundtur, hvor der nu skulle handles.


Der er masser af boder med et hav af gode og sjove varer, man hurtigt kan købe sig fattig i. Jeg vil fremhæve de 2 vigtige varer, hvad jeg ellers fik købt, kan I se i mit billedgalleri.


Jeg gik målrettet til boden hvor de sælger disse Kaffekrus, jeg gider ikke dem lavet i metal, det skal være porcelænskrussende. De er populære og lidt dyre, koster 69 kr. stykket.

Dengang forretningen BENT lå i gågaden i Holstebro, købte jeg krussende der, men butikken lukkede desværre sidste år i December. 

Man skal helt over til Bents forretning på FISKETORVET i København, eller nøjes med at tage til Messe i Fredericia. 


Nu har jeg 6 forskellige krus, så jeg kan byde på et godt krus kaffe, hvis jeg skulle få gæster. 


Og så fik jeg købt en ny Aftershave, så man kan dufte godt, når man indtager et værtshus nær dig.

Åh ja, lad mig lige præsentere  endnu et køb, der helt sikkert er FORBUDT at vise på FACEBOOK. Derfor får I kun lov at se bøllehatten jeg købte, her i RYGERKUPEEN. 


Jeg vil have bøllehatten på på Torsdag, når jeg skal med på Bubsi's Pubcrawl. 


Tiden var inde til at komme ud og komme hjem ad. Jeg ringede efter en TAXA, hold nu op hvor kan Struer Taxa lære noget af Fredericia Taxa. 

I Fredericia holder Taxaerne i stribe ved stationen, jeg kan ikke huske i hvilket årstal der bare holdt en Taxa klar, ved Stuer station.

Ude ved Messecenter C, gik der under 5 minutter før jeg fik den Taxa jeg ringede og bestilte. I Struer skal man altid først ringe og bestille en Taxa, og så skal man vente, og vente, og vente, og vente, og liiige engang til vente, før den dukker op. 


Det er derfor jeg er glad for KRONE 1, så slipper jeg for den ventetid, kan bare køre når det passer mig. 

Med toget til Vejle, i Vejle skulle jeg vente en time på toget til Struer.


Jamen så var der igen tid til at hygge mig i LAGKAGEHUSET, hvor jeg kunne nyde en fristsmurt sandwich, og få smagt deres Påske Flødebolle. 

Hjem til Struer, og få min telefon opladet. Da det var klaret, gik turen op til DET LILLE APOTEK.


Mit formål var nu blot, at få købt billet til KILEN ROCK. på Det lille Apotek, koster billetten 350 kr., men så er brunch også incl. Så Lørdag d.27.Maj, bliver stensikkert en sjov dag.


Der var sgu mange sjove mennesker i byen, på Det lille Apotek sådan en Lørdag aften. En ville give en bajer, og en anden en FLYVERSJUS. Der gik et par timer, før jeg kom videre.

Til slut forbi Center Pubben, for at få en Godnat Bajer.


Det blev en BUDWEISER. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar