lørdag den 22. april 2023

WHEN AC/DC UK VISIT STRUER

 

Da Folkets Hus i Struer gjorde reklame for hvilke koncerter, vi kunne forvente i foråret, var et af koncertnavnene AC/DC. Ikke originalerne from Down Under, men kopierne som bor ovre på den anden side af Vesterhavet, UNITET KINGDOM. 

Jeg foreslog Otto, at det må vi hellere opleve. Jeg har oplevet the real AC/DC 2 gange i mit liv, første gang var i Sverige i 1988, sammen med Otto. Og så sammen med Otto og Hanne, til MONSTER OF ROCK i København i 1992. Så selv om de der kom til Struer blot er et kopiband, syntes jeg nu alligevel, det kunne være sjovt at få den oplevelse. 


Det var en Fredag aften d.21. April, koncerten skulle finde sted. Jeg skulle lige hjem fra arbejde først, og have ordnet nogle ting.

Otto og jeg aftalte, at mødes til en øl på Center Pubben kl.17:30. 


Så kunne jeg nå at få noget at spise, på Den Glade Pingvin. Hvor jeg nød det var en af de få gange om året, man kan sidde og spise udendørs. 

Otto og jeg mødtes på Centerpubben, kunne lige nå at varme op til koncerten, med et par RØDE TUBORG. 

Og kl.19 blev dørene åbnet ovre i Folkets Hus, vi var klar til at rykke ind. 


Desværre havde jeg ikke nået at få fingrene i en AC/DC T-shirt, jeg fandt en T-shirt i mit skab, der måske passede til begivenheden. En T-shirt med en pige med bar numse. 


Jeg har oplevet nogle Danske kopibands som spiller AC/DC, jo de lyder da hen i retningen af originalerne, men ligner dem overhovedet ikke.

Jeg skal Fandeme love for det er anderledes med 

AC/DC UK !

They go Fucking drive On the Highway to Hell, for those about to rock, we salut you.

Det er et velspillende og humørfyldt band i baggrunden, og de 2 som virkelig skal levere varen, gør det så SATANS fantastisk, at Angus Young og Brian Johnson må føle sig beæret over at blive kopieret af netop disse skøre Briter. 

Vi var mange publikum til koncerten, hvor et flertal af os var levende beviser på, man aldrig bliver for gammel til en Røvfuld Rock n' Roll. 

Den dag man blive for gammel til Rock n' Roll, er den dag man take a walk on the Stairway to Heaven. 

Der var ingen af os der var sejlende beruset, sikkert derfor stemningen forblev med at være hyggelig og rar under hele koncerten. Ikke at det var kedeligt bestemt ikke, man kan sgu ikke stå stille til den perlerække af AC/DC hits vi fik smidt i fjæset. Der blev kastet håndtegn, spillet luftguitar og headbanget, og danset og der blev sunget fællessang. Det foregik alt sammen med smil på læben, og plads til hinanden. 

AC/DC UK var da også, svært begejstret for at spille for sådan en samling Vestjyder. 

Da koncerten var forbi, var der et par stykker som inviterede mig og Otto på Komandobroen, til en øl.


Det er fandeme mange år siden jeg har besøgt det værtshus, men det ligner sig selv, selv på det lille lokum. Eneste nye er, de har ikke længere en Juke Box inde i hullet. 


Det blev kun til den ene øl, for de som inviterede os, skulle hjem over. Otto og jeg besluttede, vi ville slutte aftenen af, på Det lille Apotek.

Det var et flot syn da vi kørte gennem gågaden på hver vores HARLY !


På Det lille Apotek fortalte Vibsen, at de har fået en ny Rom der kan drikkes uden sodavand. 

Jeg må holde med hende i, den Rom smager sgu godt, og det er netop det der gør den FARLIG !

Man kan ikke nøjes med en, skal lige have en mere, kunne faktisk godt drikke flere. Jeg sagde den går ikke længere, må hellere se at komme hjem i seng. For i morgen eftermiddag (LØRDAG) , skal jeg til en 50 års fødselsdag, så dur det ikke at komme og ligne en hængt kat. 

Så jeg tog hjem i seng. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar