mandag den 16. september 2019

SPRIT BANKO OM SØNDAGEN.

Når bladene på træerne skifter farve og de forskellige forlystelser lukker ned for i år fordi det nu er blevet Efterår, så bydes der indenfor til en hyggelig Søndag eftermiddag på Det lille Apotek i Struer.
Her bydes der på Sprit Banko, hvor man kan vinde Øl-kort. 
Spillet begynder kl.13:30, man spiller 6 runder holder en tissepause, og så spilles der yderligere 6 runder. Man vinder på Række: 1 øl-kort og på fuld plade: 6 øl-kort. 

Det er vores Pølse woman Hilda som er opråber, og når man spiller Sprit Banko på et værtshus, er det naturligvis et seriøs spil, hvor det forventes at vi som voksne mennesker skal holde ro i mens spillet er i gang. Naturligvis er der plads til de små skæve bemærkninger, og man må også kalde på tjeneren hvis man løber tør for øl. Men al anden snak må der ventes med til pausen, og når spillet er forbi.

I går var det Efterårets første spil, så vi skulle lige ind i rytmen igen. Her er Hilda god til at opråbe så alle uanset om de kun sidder med 2 plader eller hele 10 plader, kan nå at følge med.
Og så er det ikke altid at de der sidder med 10 plader vinder flest gange, vi har været vidner til at folk som sidder med få plader, ofte vinder fuld plade ind til flere gange.

I går var jeg heldig at vinde 6 øl-kort, det betyder at når vi på Lørdag skal til Ålegilde på Det lille Apotek, er de første 6 øl gratis.

Det bliver dog ikke samtlige Søndage på denne side af Jul jeg vil deltage, for engang i mellem vil jeg også bruge mine Søndage på at opleve andet end bare at sidde på et Værtshus, og vinde Øl-kort. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar